Robert Fico nem éppen arról híres, hogy nagyon jó kapcsolatot ápolna a szlovákiai médiumokkal. Már többször is üzent nekik, egyes ellenzéki újságoknak, portáloknak pedig nyilatkozni sem szokott. Most azt üzente a Markíza televízió egyik újságírójának, hogy inkább a futással foglalkozzon, mert úgy néz ki, mint egy pók a wc-ből.

 

A kormányfő a Facebook-oldalára töltött fel egy videót, melyben a következőket mondja:

 

„Ma reggel a gáton az unokabátyám és a szomszédom társaságában, aki a gátra a kutyájával jár, találkoztam a Markíza televízió legszebb, legokosabb, de legarrogánsabb szerkesztőjével.”

 

-kezdi a felvételt a kormányfő.

 hirdetes_810x300  

 

„Ahelyett, hogy tiszteletben tartotta volna a magánéletemet reggeli sportolás közben, inkább tipikus szlovák újságírói stílusban lefényképezett hátulról, majd hivatalos kérdést intézett a kormányhivatalhoz, hogy miért járok ennyi testőr társaságában, tartok-e valamitől.”

 

„Először is nem testőrök, hanem az unokabátyám és a szomszédom társaságában voltam kint a gáton.Másodszor azt ajánlom az újságírónak, hogy legközelebb a futással foglalkozzon, mert úgy néz ki, mint egy pók a WC-ben. Harmadszor ezek az emberek nem azért vannak velem, hogy megvédjenek. Sokkal inkább azért, hogy az efféle újságíróknak ne mondjam meg őszintén mit gondolok a munkájukról, a profizmust nélkülöző magatartásukról.”

 

A Markíza még nem reagált a videóra.

 

 

Körkép.sk
kép: cas.sk/Facebook,

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!