A TMZ információi szerint Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet. Két év házasság és 12 év együttélés után el akar válni férjétől, Brad Pitt-től. A színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

 

A lap forrásai szerint Jolie-nak Brad Pitt gyereknevelési elképzeléseivel volt gondja, emiatt adta be a válópert. Tehát nincsen a történetben harmadik fél. A színésznőt viszont az is zavarta, hogy Pitt sokszor fogyasztott marihuánát, ami (feltehetőleg) alkohollal vegyítve olyan viselkedéshez vezetett, ami már veszélyessé vált a gyermekek számára.

 

A TMZ szerint Jolie szeretné megtartani a hat gyereküket, Pittnek pedig csak láthatást biztosítana. A színésznő a különélést szeptember 15-étől számítja. Jolie ügyvédje is megerősítette a hírt.

 

 hirdetes_400x285  

A sztárpár 2014 augusztusában kelt egybe, és 2004 óta volt együtt. Emlékezetes közös alakításuk a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith-ben: a forgatás során mélyült el kapcsolatuk, miközben Pitt még házasságban élt korábbi feleségével, Jennifer Anistonnal. Jolie korábban Jonny Lee Miller és Billy Bob Thornton felesége is volt.

 

 

tmz

Nyitókép: getty images

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!