Már több mint fél millió megtekintéssel büszkélkedhet arról a roma lagziról készült rövidfilm, mely a napokban került fel a YouTube-ra – és amelyet röviddel 18:00 után eltávolítottak onnan.

 

Több százezren nézték már meg a nagymihályi 19 éves Eva és a 20 éves Lukáš lagzijáról készült videót – a Nový Čas weboldalán is közzétett videó valósággal szárnyra kapott.

 

Mint kiderült, a pár gyerekkorától ismeri egymást. A menyasszony gyönyörű fehér ruháját arany díszítések ékesítették – csak az ő ruhája és tartozékai (menyasszonyi ruha, arany korona, kiegészítők, ékszerek, cipő) mintegy 10.000 euróba kerültek. Ezután a vőlegény öltöztetése aprópénznek számít – az ő öltönyére csupán 1.500 eurót költöttek.

 

 hirdetes_810x300  

A négy napig tartó mulatság költsége körülbelül 35 ezer euróra rúg. A talpalávalót 14 zenész húzta, többek között a budapesti Sárközi Lajos és a brit Gipsy Demmy is meghívást kapott.

 

A mesébe illő esküvőre 80 főt hívtak meg, a svédasztalról nem hiányzott a sült malac, kacsa és pulyka, 2000 fajta süteményből, pudingból, gyümölcsből, vagy tortából választhattak a vendégek, és a jó hangulat megalapozására 400 liter alkoholt készítettek elő.

 

Cas.sk

Nyitókép: cas.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!