James Cameron visszatér a Terminátorhoz, és hamarosan újabb mozival gazdagodik az eddig 5 részt megért franchise.

 

Lesz azonban egy lényeges különbség, Cameron (aki a legsikeresebb első és második részt rendezte) teljesen figyelmen kívül hagyja a Terminátor 3 – A gépek lázadása, a Terminátor 4 – Megváltás és a Terminátor: Genesys filmeket. Helyette a második résztől építik újjá az egész történetet.

 

Még egy fontos adalék tartozik a készülő filmhez: visszatér a vászonra a Linda Hamilton, aki Sarah Connort alakította. A rendező szerint hatalmas dolog, hogy újra életre kelthetik Sarah Connor szerepét, mivel míg 50-60 éves férfiak napi rendszerességgel akcióznak a mozivásznakon, addig a hasonló korú hölgyeknek esélyük sincs szerepet kapni.

 

 hirdetes_810x300  

Cameron egyébként nemrég éles szóváltásba keveredett a Wonder Woman rendezőjével, mert szerinte a Csodanőt játszó Gal Gadot tárgyiasították filmben. Patty Jenkins, az idei év sikerfilmjeként emlegetett mozi alkotója szerint azonban Cameron csak nem érti, hogy egy nő lehet egyszerre gyönyörű és veszedelmes harcos.

 

Cameron épp Sarah Connor karakterét állította szembe a Csodanővel. Az előbbi ugyanis „pocsék anyaként” is mindent megtett a fiáért, elképesztő akaraterőt mutatva. (Miközben Wonder Woman sebezhetetlen szuperhősként szinte gond nélkül vágta keresztül magát az ellenségen, samponreklámokba is beillő lassított felvételek közepette.)

 

A forgatókönyvön olyan nevek dolgoznak, mint David Goyer (Nolan-féle Batman-trilógia), Charles Eglee (Walking Dead, Dexter, Kemény Zsaruk) vagy Josh Friedman (a készülő Avatar 2, Sarah Connor krónikái sorozat).

 

Index.hu, Körkép.sk

Nyitókép: shortlist.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!