Nyitókép: Körkép.sk/kpa

 

Töltse el hasznosat szabadidejét és kapcsolódjon ki a Lévai járásban! Mutatjuk a heti programkínálatot.

 

November 23-án a Revicky Házban megnyitja kapuit a lévai karácsonyi könyvvásár, melynek során bemutatásra kerül Babucs Zoltán Győzött az igazság című kötete, mely a Felvidék felszabadulásának 80. évfordulója alkalmából íródott. A könyvvásár december 12-ig tart, a szervezők minden hétköznap 14 és 17 óra között várják az érdeklődőket.

 

 hirdetes_810x300  

 

A Zselízi Hangok és a Castellum Zeliz polgári társulás egy páratlan koncertre invitálja a zenekedvelőket november 24-én Franz Schubert Zselízen tartózkodásának 200. évfordulója alkalmából. Fellép a Franz Schubert Vegyeskar, Delia Haag, Mézes Mátyás, Ivo Haag és Soós Adrienne. Kezdés: 17:00, Esterházy-kastély, Zselíz. A belépés díjtalan!

 

 

November 24-én kézműves foglalkozással és kvízzel színesített adventi játszóház nyílik a lévai Revicky Házban. A szervező Lévai Szent László Kör 15 órától várja szórakozni és játszani vágyó gyermekeket.

 

 

Nyakunkon a bálszezon? Új táncokkal színesítenéd a repertoárod? Ha igen, akkor a keddenként 19 órától kezdődő salsa oktatást neked találták ki. Helyszín: zselízi Magyar Ház.

 

 

A nagysallói Csemadok színházi előadással próbálja hangulatosabbá tenni a borongós novembert. Derzsi György Lehár című zenés előadása 2018. november 25-én, 17.00 órai kezdettel lesz megtekinthető a nagysallói kultúrházban. A belépés díjtalan! 

 

 

Ha szeretnél másokon segíteni, most megteheted. November 26-án önkéntes véradásra nyílik lehetőség a zselízi Kultúrházban 9 órától 11 óráig. Találd meg magadban a hőst! Adj vért!

 

Összeállította Kapusník Csaba

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!