Nyitókép: Körkép.sk/kpa

 

A következő héten karácsony előtti műsorokat követhet figyelemmel Rimaszombatban. A Medvesalatt a Betlehemi láng átadására hívjuk fel a figyelmet. Nagyon jó szórakozást és egyben Kellemes Ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

 

  1. December 18-án (kedden)  16:00 órakor Rimaszombatban a Városi Galériában

 

                             Mihók Ibolya képzőművész kiállítása.

 

 hirdetes_300x300  

A rimaszombati Városi Galéria (Fő tér 5.) idei utolsó kiállítása a fájdalmasan fiatalon elhunyt helyi képzőművész, Mihók Ibolya életművét veszi számba. A tárlat megnyitójára december 18-án, kedden kerül sor 16.00 órai kezdettel. Mihók Ibolya 1960 március negyedikén született, s Besztercebányán végzett képzőművészeti nevelés-szlovák nyelv szakon.

 

 

  1. December 19-én (szerdán)  17:00 órától Rimaszombatban a Városi Művelődési Központban, 18:00 órától pedig a Római Katolikus Templomban

                                       

Karácsony előtti műsorok.

 

December 19-én, szerdán előbb a Tompa Mihály Református Gimnázium tartja 17:00 órától Karácsony havában címmel ünnepi műsorát a Városi Művelődési Központban, ezt követően 18:00 órától a Római Katolikus Templomban a Művészeti Alapiskola (ZUŠ) tartja évzáró koncertjét.

 

 

  1. December 21-én (pénteken)  18:00 órától Rimaszombatban a Római Katolikus Templomban a Relax Szabadidő Központ rendezésében

                                      

Újdonságot hozunk nektek.

 

Az év utolsó műsorára szintén a Római Katolikus Templomban kerül sor, mégpedig a Relax Szabadidőközpont szervezésében. Az Újdonságot hozunk nektek című műsorban, amely december 21-én, pénteken kezdődik 18.00 órától. A műsorban közreműködik a Lieskovček gyerekfolklórcsoport, a Lieščina folklórcsoport, az estet Martin Pliešovský vezeti, közreműködik Čarnoky Éva.   

 

 

  1. December 22-én (szombaton)  14:30 – 17:00 órakor az Egyházasbásti Római Katolikus Templomban

 

                                Betlehemi láng átadó ünnepség.  

 

 

Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/2245787789032519/

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!