Frissítve: 9.56 Simon Zsolt saját közösségi oldalán tett közzé egy 52 másodperces videót, mely a párt egyik kampányrendezvényén készült. A felvételen a mellette ülő Bugár Béla a kormányalakításról beszél.

 

A Most-Híd elnöke  azt mondja, hogy a választások egyik tétje, hogy lesz-e újból egypárti kormány, illetve, hogy ne jöhessen létre egy Smer – SNS kormány. „Kaptunk a fejünk búbjára még akkor is, ha elugortunk” fogalmaz a videóban Bugár Béla a Smer – HZDS-SNS kormányzati idejére emlékezve.

 

Simon Zsolt „No comment” megjegyzéssel tette közzé a videót.

 

 hirdetes_810x300  

Bugár: Smer+SNS

No comment.

Gepostet von Simon Zsolt am Donnerstag, 17. März 2016

 

Mint arról korábban beszámoltunk, Simon március 15-én, kedden jelezte, hogy nem tud olyan kormányt támogatni, amelyben a Most-Híd a Smer-rel és az SNS-szel kormányozna. Amennyiben pedig a párt Országos Tanácsa megszavazza a Smerrel való koalíciót, távozik a pártból.  Szerinte ugyanis egy ilyen koalíció a Most-Híd végét jelentené.

 

Simon ezt követően a Körkép.sk-nak adott interjúban érdemben nem kívánta kommentálni kérdésünket, hogy döntésében közrejátszott-e az, hogy a párt nem számolt vele mezőgazdasági miniszterként. Elmondta, hogy a legjobb megoldás az országnak az előrehozott választások lennének, mely előtt „elengedhetetlennek és szükségesnek” tartja a magyar összefogást.

 

Hogy Simon döntésében közrejátszhatott-e, hogy nem kapja meg a mezőgazdasági tárcát, Bugár Béla légbőlkapott információnak, megalapozatlan pletykának nevezte. „Gondolják, hogy ha így lenne, nem mondtam volna el?” – reagált a kérdésre március 15-én, a Most-Híd elnökségének ülése után.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!