A Körkép.sk információi szerint Miklós László, az MKP környezetvédelmi és mezőgazdasági alelnöke Solymos László miniszter tanácsadói csapatának tagja lesz.

 

A Körkép.sk úgy értesült, hogy az MKP korábbi környezetvédelmi miniszterét a Most-Híd frissen kinevezett tárcavezetője kérte fel, melyet Miklós László elfogatott.

 

A Tornalján született Miklós László 1998 és 2006 között, két Dzurinda-kormányzat alatt töltötte be a környezetvédelmi miniszteri posztot. Most tanácsadóként térhet vissza a Most-Híd minsztere, Solymos László oldalán.

 

 hirdetes_810x300  

Miklós Lászlót az értesülésünkkel kapcsolatban egyelőre nem sikerült elérnünk.

 

„A kulcskérdés  a források „jó kormányzása”. Ehhez a kulcsot épen abban látjuk, hogy az MKP bejusson a parlamentbe. Mint regionális pártnak, nekünk egyértelmű prioritásunk ez a régió hogy ezekből a pénzforrásokból elegendő jusson Dél és Kelet-Szlovákiára is.

 

Hadd húzzam alá, hogy a régió fejlődése a cél, ahol egyaránt élnek magyarok, szlovákok, romák és mások is. A fejlődés mindenkit pozitívan érint, nemzetiségi és más hovatartozásra való tekintet nélkül !!! Summa-summárum: Politikánk célja a vidék fellendítése a meglévő pénzforrások igazságos elosztása, ésszerű felhasználása és szigorú felügyelete. – írta választások előtti elképzeléseiről közösségi oldalán Miklós László.

 

Miklós az MKP legutóbbi Országos Tanácsának ülésén mondott le a többi alelnökkel együtt posztjáról, és maradt a júniusi tisztújításig az átmeneti elnökség tagja.

 

Körkép.sk

 

Nyitókép: mkp.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!