Az ellenzék egyik vezető politikusa, Richard Sulík szerint Danko viselkedése a nőkkel szemben messze az alatt a határ alatt van, ami a tisztességes társadalmakban elfogadottnak minősül.

 

 „Eddig kommentár nélkül figyeltem azt, hogy Danko úr hogyan tölti ki a bosszúját azon az újságírónőn, aki arról kérdezte, hogy milyen kapcsolatban volt a Gorilla-ügy egyik állítólagos maffiózójával, majd a hölgyet velejéig rossz embernek minősítette. Azután hallottam, hogy milyen óriási nagy probléma volt az, amikor Szlovák Nemzeti Tanács képviselőnője, Jana Cigániková (SaS) megengedte magának, hogy az ülésteremben elmajszoljon egy kekszet. Mindemellett pedig arrogáns módon megbántotta Natália Blahová SaS-képviselőt, amikor azt kérdezte tőle, idézem: „Ki maga, képviselő asszony? Én egy ügyvéd vagyok, míg maga csak egy óvónő.” Mindezt pedig egy olyan ember mondja, aki a politikába tisztességet akart vinni”

 

fejezte ki felháborodását Sulík.

 

Danko jobban tenné, ha a saját háza körül sepregetne

 hirdetes_300x300  

 

Sulík a parlament elnökének azt üzente, hogy előbb tudatosítsa magában azt, hogy az utóbbi tíz évben mennyi kárt okoztak ennek az országnak az ügyvédek, és mennyit az óvónők.

 

„Az ő helyében inkább csendben maradnék. Egészen a múlt hétig hinni akartam abban, hogy a parlament elnökének az a fajta viselkedése a büszkeségéből fakad, amely teljes mértékben uralja őt, ezért nem tartottam ezt az egészet méltó kommentárnak, ugyanis a büszkeség mindig megelőzi a bukást. Azonban mindaz, ami meggyőzött arról, hogy Dankónak problémái vannak a nőkkel, az a sorozatos fellépése volt Lucia Nicholsonová (SaS) ellen”

 

mondta az ellenzéki politikus.

 

Az a tény, hogy azzal fenyegetőzött, hogy visszahívja Nicholsonovát a terhessége miatt, Sulík szerint csak azt mutatja, hogy Dankóból hiányzik az elemi tisztelet a nők iránt.

 

Forrás: aktuality.sk

Nyitókép: topky.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!