Lucia Žitňanská (Most-Híd) igazságügyi miniszter szerint a politikai szótár vulgarizálása árthat a kormánynak. Žitňanská az újságíróknak beszélt Robert Fico sajtóval kapcsolatos kijelentéseiről, elmondása szerint ő ilyen módon nem nyilvánul meg, és nem is fog.

 

„Ellenségek létrehozása és az utána következő kíméletlen harc velük a politikának és a kormánynak is árt. Így tekintek a miniszterelnök kijelentéseire.”

 

 

Robert Fico kormányfő november 23-án a kormányülés után védelmébe vette Miroslav Lajčák külügyminisztert. A tárcája ugyanis kemény bírálatot kapott, azután, hogy a minisztérium egykori alkalmazottja  Zuzana Hlávková felhívta a figyelmet a szlovák EU-elnökség alatt rendezett események szervezésére. Gyanús és nem tisztességes dolgokra hívta fel a figyelmet. Fico kijelentette, hogy a média napi szinten hazudik és szándékosan ártanak a szlovák elnökségnek, de ő védeni fogja az elnökség jó hírnevét.

 

 hirdetes_300x300  

A kormányfő akkor azt is elmondta, hogy a média szerinte nem tájékoztat, hanem harcol a kormánnyal. Kijelentette, hogy a néhányuk „szlovákellenes prostituált”, a külügyminiszter és az elnökség ellen pedig célzott támadásokat intéznek.

webnoviny.sk
kép: SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!