A miniszterelnök nem árulta el, hogy mikor szándékozik kiköltözni Ladislav Bašternák lakókomplexumából. Állítólag nincs ideje egész áldott nap a számítógép előtt ülni, és új otthont keresni az ingatlanközvetítő irodák ajánlatai között.

 

Robert Fico kormányfő a Szlovák Rádió Szombati dialógusok című műsorában élesen kirohant a szerkesztőre, aki azt a kérdést tette fel neki, hogy nálunk, a kormánykörökben miért nem úgy vizsgálják ki a korrupciót mint külföldön.

 

 „Nem értem, hogy miért alakítanak ki olyan képet, hogy az, aki a kormány tagja, rögtön egy korrupt szar”

 

– regaált Fico Braňo Dobšinskýnek arra a kérdésére, hogy Szlovákiában hol vannak azok a nagy halak, akik a korrupcióért börtönbe mennek úgy, mint Franciaországban és Romániában.

 hirdetes_810x300  

 

A Bašternák-üggyel kapcsolatban annyit mondott, hogy Szlovákia belügyminiszterei közül Robert Kaliňák az eddigi legjobb. A SME és a DenníkN szerkesztői  pedig téphetik a hajukat.

 

Fico a Szombati dialógusok című műsorban sem volt hajlandó konkretizálni, hogy mikor költözik ki Bašternák lakókomplexumából. A műsor szerkesztőjének csupán annyit mondott, hogy nincs ideje arra, hogy egész nap a számítógép mellett ülve az ingatlanközvetítő irodák ajánlatait böngéssze.

 

Forrás: sme.sk

Nyitókép: čas.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!