„Milyen módszerek ezek?” – tette fel a kérdést az SaS elnöke, Richard Sulík a Hospodárské Noviny internetes kiadásának HNtelevízia nevű rovatának adott interjújában, a parlamenti képviselők leveleinek felbontása miatt kirobbant botránnyal kapcsolatban.

 

„Csak Andrej Danko és Chuck Norris képes arra, hogy a levél elolvasása nélkül is tudja, mit tartalmaz. Hogy Andrej Danko anélkül is képes valamit elolvasni, hogy látná, már tudjuk. Most újabban a kancellár Guspan is meg tudja ítélni a lével elolvasása nélkül, hogy az becsmérlő vagy vulgáris tartalommal bír-e”

 

mondta Sulík.

 

A liberálisok vezetője Igor Matovič döntését is értékelte, aki megfélemlítések sorozata miatt nem akar részt venni a parlament ülésein.

 hirdetes_300x300  

 

„Egy részről emberileg megértem Igor Matovičot. Másrészről jól meg kéne fontolnia, hogy ha már bojkott, akkor meddig tart és milyen feltételekkel hagyna fel fele, vagy milyen következményekkel járhat, és így tovább.(…) A személyes véleményem, hogy Igor Matovičnak vissza kéne térnie az ülésekre, és a megszokott módon végezni képviselői munkáját(…)”

 

HNonline.sk

Nyitóké: HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!