A Magyar Közösség Pártja Érsekújvári járási konferenciája Farkas Ivánt jelölte a párt megyefőnök-jelöltjének Nyitra megyében.

 

Nagyszombat megye után, ahol Berényi József indulása várható, így Nyitra megyében is önálló megyefőnök-jelöltet állít a magyar párt. Az MKP főleg az érsekújvári és a párkányi választási körzet magyar választóira számíthat.

 

Hogy mire lesz elég mindez, sok mindentől függ: többek között a szavazatok megoszlásától, a jelöltektől és a választási részvételtől is.

 

 hirdetes_400x285  

 

Az MKP érsekújvári járási elnöksége és a járási konferencia küldöttei Farkas Iván megyeelnök-jelölése mellett megválasztották a járás déli és északi régiójának képviselőjelöltjeit, nevezetesen: Bolya Szabolcs, Farkas Iván és Szigeti László a párkányi körzet jelöltjei, Bób János, Czuczor Mária, Dobai Tibor és Nagy Dávid pedig az érsekújvári körzet jelöltjei.

Megyei hatáskörbe a mindennapjainkat érintő fontos kompetenciák tartoznak, ilyen az oktatási és szociális intézmények, az úthálózat fejlesztése, a kultúrára, sportra, turisztikára szánt támogatások odaítélése.

 

A megyei választásokat idén novemberben tartják, pontos időpont még nem ismert.

 

Körkép.sk

 

Képek: MKP.SK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!