A Most-Híd nem szűnik meg, ha egyszer Bugár Béla távozik a pártból – legalábbis így gondolja Ravasz Ábel (Most-Híd) romaügyi kormánybiztos, aki örülne, ha Bugár soha sem távozna a pártból. Arra a kérdésre, hogy Bugár esetleges távozása után ő állna a párt élére azt válaszolta, hogy ilyeneken nem gondolkozik.

 

„Bugár Béla egyike a legjobb politikusoknak ebben az országban, tanulok tőle. Remélem, hogy Bugár Béla még sokáig vezeti a pártot”

 

mondta Ravasz.

 

Bugár az elmúlt évben már nem egyszer utalt rá, hogy addig marad a politikában, amíg az emberek az megkívánják, ugyanakkor keresi utódját és jelezte, hogy a pártban két jelöltet is lát erre a feladatra. Konkrét nevekbe nem bocsátkozott, elmondása szerint a párt vezetése ezzel egyelőre még nem foglalkozik.

 hirdetes_400x285  

 

Ami Ravaszt illeti, Bugár az új generáció képviselőjének tartja őt, aki „törődik a közügyekkel és a párt illetve az ország polgári jellegének megtartásával”.

 

A legutolsó felmérések a Most-Híd egyre határozottabb gyengülését jelzik, a legutóbbi Polis-felmérés a parlamenti küszöb közvetlen közelébe mérte Bugár Béla pártját.

 

Teraz.sk, Körkép.sk

Nyitókép:

 

Kapcsolódó cikkek:

Utódlás előtt: Ki lesz a Most-Híd arca Bugár után?

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!