Az SNS vezére a Rádio Expres Braňo Závodský élőben című vitaműsorában nyilatkozott a Nagy korrupcióellenes tüntetésről, valamint a Robert Kaliňák körül kialakult helyzetről.

 

 „Mindenkinek joga van a politikai nézetének kinyilvánításához. A fiataloknak is éppen úgy jogukban áll, hogy kinyilvánítsák a nézeteiket és a hozzáállásukat”

 

– mondta Andrej Danko a a Rádio Expres Braňo Závodský élőben című vitaműsorában.

 

Danko azonban azt is hozzátette, hogy aggodalommal tölti el, ha a fiatalokat a politikusok és a politikai célok manipulálják, majd azt üzente nekik, hogy a reális megoldás a politikába való belépés.

 hirdetes_400x285  

 

Én is sok mindennel elégedetlen voltam ebben az országban, ezért léptem be a politikába” – mondta Danko.

 

Arra a kérdésre, miszerint úgy véli-e, hogy a diákokat a politikusok közül valaki támogatja, Danko azt válaszolta, hogy vannak olyan politikai pártok, akik már két éve tüntetéseket szerveznek.

 

 „Ha a választók egyszer azt mondják, hogy Richard Sulíkot akarják miniszterelnöknek, Igor Matovičot pénzügyminiszternek, Boris Kollárt munkaügyi miniszternek, Marian Kotlebát védelmi miniszternek, és Alojz Hlinát meg mondjuk földművelésügyi miniszternek, akkor én ez ellen semmit sem fogok tenni”

 

– mondta Danko.

 

Robert Kaliňák visszahívásával kapcsolatban Danko csupán annyit mondott, hogy a koalíció minisztereit nem kritizálják.

 

Forrás: HNonline.sk

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!