Az SNS elnöke, Andrej Danko gyenge kártyákkal játszik. Ha megmutatkozik, hogy ő okozza a a pártnak a legnagyobb károkat, akkor vége lehet a pályafutásának.

 

Amennyiben a felmérések kimutatják a párt jelentős hanyatlását, akkor szavahihető politikusként nemcsak a jó hírnevét, de a házelnöki és a pártelnöki székét is elveszítheti” – mondta a HN televízióban Jozef Lenč politológus.

 

A politológus azt is hozzátette, hogy ezek a tények Fico számára egyértelműek. „Fico számára egyértelmű az az erő, amivel ő rendelkezik. A választói számára megbízható, a pártja pedig az ellenzék összes igyekezete ellenére az első helyen végez a felmérésekben. Látható, hogy a választások óta a különböző ügyek ellenére nem sokat veszített a pártja támogatottsága”

 

 hirdetes_300x300  

​Lenč szerint Fico egy dolgot nagyon jól tud. „Ha előrehozott választásra kerülne sor, akkor nagyon nehezen lehetne koalíciót alapítani a Smer nélkül.

 

Ami Dankot illeti, a politológus szerint nem igazán lehet identifikálni, hogy a nemzetiek vezérének mi is a célja. „Talán az eddiginél nagyobb szégyennel akar távozni a politikából.

 

Forrás: HNonline.sk

Nyitókép: DenníkN

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!