Az SNS több tagja szeretné elhagyni a kormányt – vallotta be az SNS elnöke, Andrej Danko a Plus 7 dní hetilapnak adott interjújában. Emellett azt is hozzátette, hogy az ő felelőssége az, hogy a párt tagjaival tanácskozzon, és úgy cselekedjen, ahogy azt a párttagok szeretnék.

 

Remélem, hogy még mindig van lehetőség az egyezségre” – mondta Danko, majd hozzátette, hogy az SNS érdekében áll olyan politikát folytatni, amelyből Szlovákia polgárainak haszna származik.

 

Ezért is kell együttműködnünk azokkal a pártokkal, amelyek lehetőséget nyújtanak az SNS programjának megvalósítására. Bár előfordulhat, hogy valakiknek nincsenek az ínyükre ezek a pártok” – mondta Danko, majd nyomatékosította, hogy a célokat és a víziókat nem szeretné tönkretenni azzal, hogy macska-egér harcba bocsátkozik. “Azonban az egyik kormánypárt elnökeként nem nézhetem végig szó nélkül azt, hogy valaki élvezettel mocskolja be az SNS nevét” – mondja.

 

 hirdetes_300x300  

A nemzetiek vezére nem titkolta, hogy az utóbbi események rányomták a bélyegüket a Robert Ficoval való kapcsolatára. “Sok találkozó vár ránk ahhoz, hogy megújuljon az egymás közötti bizalom elemi szintje” – tette hozzá Danko.

 

Forrás és nyitókép: teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!