Szinte sajnálja az ember a fényesebb politikai karrierre is érdemes Rigó Konrádot, a Most-Híd pártonkívüli politikusát, aki már fiatalon kulturális államtitkár lett, öregedve akár Bugár Bélát is válthatja a pártelnöki tisztségben, ha belelép, most pedig megméretteti magát a megyei választásokon is!

 

Rigó saját jelölésével kapcsolatban azt nyilatkozta a Körképnek, hogy Nagyszombat elaludt, változásra van szükség!

 

„A Nagyszombat megyei vezetés elfáradt, nem látják a jövőt, rutinból dolgoznak, és az mindig rossz. Tibor Mikuš 10 éve megyefőnök. Változásra van szükség.”

 

A Most –Híd szerint Nagyszombat megyében fiatalos lendületre van szükség, ezért a megfelelő jelölt Rigó Konrád. Fotó: Facebook/Rigó 2017

 

 hirdetes_810x300  

Nagyszombat megyében ezek szerint sokkal fáradékonyabbak az emberek, mint Nyitra megyében, beleértve persze, a megyevezetést is. Mert Nyitra megyében Milan Belica már 2001-től, vagyis 16 éve tölti be a megyeelnöki tisztséget, és a Most-Híd a Szlovák Nemzeti Párttal és a Smer-rel együtt a novemberi választásokon őt fogja támogatni.

 

Ezek szerint az egyik megyében a Most-Híd szerint változásra van szükség, mert elfáradt a megyevezető, a másik megyében pedig nincs szükség a változtatásra, mert Milan Belica a maga 66 évével is fiatalosan lendületes, tenni vágyó és nem ismeri a fáradtságot!

 

A Most-Híd szerint Nyitra megyében tapasztalt megyevezetőre van szükség a 66 éves Milan Belica személyében. Fotó: nitraden.sk

 

Az egyikben változást, a másikban folytonosságot!

 

Ahogy tetszik vagy Sok hűhó semmiért – Shakespeare drámacímeket idéző vegyes gondolkodás a vegyespártban!

 

Ezért lehet a többre hivatott Rigó Konrád megyeelnöki jelölése egyúttal politikai karrierjének kerékbetörője! Pont a hozzá közelálló Most-Híd teszi ezt vele! Mondjuk, azért, mert Nyitra megyében ez a párt a magyarok között finoman is fogalmazva népszerűtlen Milan Belicát fogja támogatni! Ez aztán jól visszaüthet a nagyszombatiban Rigóra!

 

Száraz Dénes

Nyitókép: Facebook/Rigó2017

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!