Bugár Béla, a Most-Híd koalíciós párt elnöke szerint az Andrej Kiska államfő és Robert Fico miniszterelnök között kialakult adóproblémákkal kapcsolatos konfliktust úgy lehetne megoldani, hogy felfedik az ügy teljes hátterét. A számlákkal együtt mindent.

 

Így mindenki tudni fogja, kinek van igaza. „Lehet, hogy nem lenne rossz, ha mindannyian, politikusok és a média is figyelmen kívül hagynánk a különböző, innen-onnan felmerülő információkat. Főleg akkor, amikor adóinformációkról, banktitokról vagy rendőrségi feljegyzésekről van szó” – mondta Bugár hozzátéve, hogy a törvény mindenkire egyformán érvényes.

 

„Nem beszélhetünk egyrészt nemzeti hősről és a közérdekről, ugyanakkor pedig arról, hogy ez egy konfliktus, amelyet az egyik vagy másik fél idézett elő.” – folytatta Bugár. Úgy gondolja, hogy egy ilyen feszültség árt a közösségnek.

 

 hirdetes_810x300  

A pártelnök nem akarta részletesebben kommentálni az ügyet, ugyanis nem érintett benne. „Nem vagyok érintett a konfliktusban, nem tudom hogy ki, mikor, mit mondott. Koalíciós partner vagyok, de nem voltam jelen akkor, amikor ezek a dolgok történtek. Az ő dolguk” – tette hozzá.

 

Webnoviny.sk
kép: SITA/Marko Erd

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!