Richard Sulík (SaS) és Andrej Danko (SNS) a TA3 V Politike című vitaműsorában találkozott vasárnap, ahol verbálisan „megverekedtek” egymással. A vita nem volt híján a sértéseknek sem.

 

„Egy kormány elnöke sem lakik egy adócsaló lakásában. Danko úr, nem védekeznék azzal, hogy minden kormánynak megvannak a maga botrányai. Az SNS kompromittálja magát és függővé válik a Smertől.”

 

mondta Sulík. Danko erre azzal reagált, hogy a Radičová-kormánynak is megvoltak a maga botrányai, de nem szeretne jobban belemenni a témába.

 

Sulík állítása szerint csak konstatálta, hogy az SNS kompromittálja magát azzal, hogy a Smer botrányainál homokba dugja a fejét.

 hirdetes_810x300  

 

„Ha egyszer majd kormányfő akar lenni, akkor körültekintőbbnek kell lennie. Én majd megtanítom magának, hogy működik egy politikai párt. Ha vezető akar lenni, akkor nem szabad félnie kiállni a párttagok ezrei elé”

 

vágott vissza Danko. A vita legnagyobb részében személyes sértések röpködtek a levegőben, érdemi információval nem nagyon gazdagodtak a nézők.

 

Természetesen előkerült az SNS botrányos körülmények közt leváltott oktatásügyi minisztere, Peter Plavčan is.

 

„Plavčan nagyon jól értett az uniós forrásokhoz. Tényleg, remekül”

 

mondta szarkasztikusan Sulík Dankonak.

 

„Jobban, mint Gröhling, a fodrász”

 

dobta vissza a labdát Danko, ezzel  célozva az SaS parlamenti képviselőjére, Branislav Gröhlingre, aki bár kitanult jogász, mégis a gazdagok fodrászaként híresült el, és akit ezekben a körökben csak Brani-ként emlegettek.

 

hnonline.sk

Nyitókép: hnonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!