Nyitókép: Twitter, Frans Timmermans

 

A világ szeme az utolsó napokban Frans Timmermans felé fordult. Nem véletlenül, hiszen mi, Európa polgáraiként sokáig azt gondoltuk, hogy egy olyan jelentős, úgymond politikai menedzseri poszt betöltéséhez, mint az Európai Bizottság alelnöki posztja, olyan tapasztalt, korrekt életfelfogású politikust választanak, aki minden idegszálával, amolyan kontinensünk atyjaként viselkedik majd. Óva minden európait, felelve biztonságáért, szociális, anyagi jólétéért, betartva az emberi méltóság alapszabályait, kiemelten az őshonos kisebbségek esetében is.

 

Persze újabb és újabb „sokkra”  ébred az az ember, aki az Unió vezérkarában, amolyan timmermansszok politikai menetelését már hosszabb ideje követi, s nem hisz a fülének, szemének, hogy az említett „típusú” politikai kalandorok milyen kontroverz, szélhámos viselkedésmódot sejtető programokkal is mernek kiállni ismételten Európa békét, nyugalmat kívánó őslakosai elé.

 

Kép: Timmermans hivatalos twitter-oldala

 

 hirdetes_400x285  

A háttérhatalmak a hagyományos, európai keresztény értékrend tönkretételéhez kardként az iszlámot választották?

 

A jelen év márciusában Franz Timmermans, az Európai Bizottság /EB/ alelnöke, bel – és igazságügyi együttműködésért felelős biztosa tíz, harmadik világbeli imámmal folytatott megbeszéléseket. Ezen az értekezleten szó volt a muszlimokkal szembeni diszkriminációról, az imámok európai képzéséről, a vallásszabadságról, az iszlám szélsőség megvitatásáról, s arról is, milyen jótékony hatásokat vált ki az iszlám bevándorlással létrehozott, etnikai terjeszkedése kontinensünkön.

 

Ezt az úgymond technikai beszélgetésnek vélt találkozót a diplomácia kötelező aktusaként is nevezhetnénk. Persze mindez az iszlámot éltető ovációba fajult, s a következő téma korántsem lett alaposan kibontva a tíz imámmal való tárgyaláson: a harmadik világ bevándorlóinak tömeges, immár milliós létszámú érkezése milyen befolyással lehet a befogadó gazda társadalmakra, annak hagyományos kultúrájára, gazdaságára, szociális fenntartóhatóságára, s nem utolsó sorban, lakosai biztonságára?

 

Hogy, miért is maradt ki a számunkra zsigerileg fontos kulcskérdés a tárgyaláson, véleményem szerint azért is érdekes, mert az összejövetelt Timmermans beosztását illetően – amint ezt már a fentiekben jeleztem – bel-és igazságügyi együttműködésért felelős biztos vezette.

 

Ezt a félrecsúszást „fejelte meg” még meg Timmermans az említett összejövetel utáni, márciusi twitter bejegyzése, mely szerint, íme, egy idézet részlet:

 

„…az iszlám történelmünk, az iszlám a jelenünk része, és az iszlám a jövőnk része lesz.”

 

Ehhez az uniós biztos még hozzáfűzte: nagyszerű volt hallani a jelenlévő imámok hangját és perspektívát.

 

 

Timmermans szájából, az ő funkcionálásának ideje alatt, még egyetlen alkalommal sem hangzott el az, hogy iszlám terroristák hány és hány halált okozó, kegyetlen terrortámadást hajtottak végre szeretett Európánkban.

 

Haptákban az egész Európai Parlament, ha a kilencven felé tartó „Gyuri bácsi” megérkezik Amerikából

 

Ha George Soros, bejelentve vagy bejelentés nélkül megérkezik Brüsszelbe – annak érdekében, hogy kimondottan önös érdekei alapján, amerikai üzletemberként /?/ „helyre rakja” az EU vezérkara tagjainak a „gondolatmenetét,” akkora fogadtatásban részesül, hogy számos, ottani tudósító vicces véleménye szerint, már éppen csak a fogadó marsot játszó rezes banda hiányzik a Bizottság épületének bejárata elől.

 

Kimondottan érdekesnek tűnt számomra böngészni az Európai Bizottság hivatalos, ismétlem hivatalos programjai között. Timmermans az elmúlt hét elejei találkozását George Sorossal úgy hirdették meg, hogy arra az EB alelnöke az OSF alapítójával, vagyis a Nyílt Társadalmak Alapítvány atyjával kerül sor.

 

Timmermansnak a találkozó beharangozása után a szeme sem rebbent azzal kapcsolatban, hogy Európa eminens vezetőjének egyikeként olyan emberrel találkozik, aki pénzügyi spekulációival számos ország gazdaságát bedöntötte, hogy az illetőt jogerős börtönbüntetés letöltésére ítélték, hogy az amerikai tőzsdespekuláns különféle alantas trükkök bevetésével próbálja befolyásolni kontinensünk egyes országainak politikáját.

 

Két évtizedes hivatalosa baráti, nem hivatalosan érdekkapcsolat

 

Persze nem mai kapcsolatról van szó az említett két „úriember” között, hiszen húsz éves „puszipajtás” ismeretségük mentén számos – na ná, hogy nem Európa barát – politikai húzást hajtottak együtt végre.

 

Itt persze nem szabad említés nélkül hagyni azt sem, hogy ki is a koordinátora Soros európai, Unión belüli „agymosó” kiruccanásainak: nem más mint, az EP köreiben Raszputyinnak becézett Martin Seelmayer, az Európai Bizottság kétes körülmények között megválasztott főtitkára, maga  Jean-Cloude Juncker és Franz Timmermans alelnök jobbkeze. Jól ismeri a „nagy öreget,” hiszen, politikai karrierje során ügyvédéként hosszú évekig dolgozott  Soros közvetlen munkatársaként, a pénz zsonglőr által finanszírozott, irányított szervezetekben.

 

Montázs: stopdebankiers.com

 

Többek között felfigyeltem arra, hogy magyar szempontból is volt még egy érdekes programja a múlt héten az EB-nek, hiszen a tíz Soros szervezet két tagja, a Center for European Reform és az Open Society European Policy Institute /OSEPI/ is részt vett a 8. Amato-csoport ülésén.

 

Hogy miért tartottam fontosnak megemlíteni annak a szervezetnek /OSEPI/ a jelenését Brüsszelben, amelyik komoly lobbi tevékenységet folytat mind az Európai Parlamentben, mind pedig az Európai Bizottságban?

 

Ugyanis az OSEPI volt az, amelyik a magyarországi parlamenti választások alkalmával hajtotta végre a legkegyetlenebb, minden etikai szabályt elvető kampányát az Orbán kabinet újraválasztása ellen.

 

Tehát ne csodálkozzunk azon, hogy a Marxista képzésben részesült, korábban Soros alapítványoknak dolgozó Judith Sargentini asszony a múlt héten is „dörömbölt” az Európai Parlament ajtaján, amolyan háttérhatalmi küldöncként ama cél elérése érdekében, hogy gyorsítsák fel a Magyarország ellen indított hetedik cikkely tárgyalási, elfogadtatási folyamatait.

 

Ebből is jól láthatjuk, hogy a jövő tavaszi európai parlamenti választások előtt, „padlógázra” váltott a Soros „márkajelzésű” úthenger.

 

 „Te is fiam, Brútus…?”

 

Úgy látszik a politikai és diplomáciai szemfényvesztés nem ismer korlátokat.

 

Érdekes hírt hozott a világsajtó arról, hogy George Soros amerikai üzletembert Sebastian Kurz osztrák kancellár fogadta. A találkozóval kapcsolatos szóvivői jelentés mindössze arról szólt, hogy barátságos, jó hangulatú megbeszélés folyt a politizálástól hivatalosan „távol álló” Soros, s az osztrák kormányfő között.

 

Persze, nemcsak bennem merült fel számos kérdés azzal kapcsolatban, hogy milyen célból fogadta Kurz, aki nagyszerű kapcsolatokat ápol mind Magyarországgal, mind a V4-kel azt a Sorost, aki Európát a saját pénzügyi érdekeinek kívánja alávetni, fittyet hányva az európai emberek biztonságára, hagyományainak további gyakorlására, a szociális hálók stabilitására. Sorosnak, s rezesbandájának továbbra is célja az olyan kevert társadalmak kialakítása, a gazda népekkel való együttélése, ami az európaiak eddigi tapasztalatai szerint – korlátozott, s nagy tömegek idevonzása esetében – lehetetlen.

 

Tehát, a pénzzsonglőr milliárdos azzal kívánná még kövérebbre tömni bukszáját, hogy teletömné Európát a harmadik világ népességével. Polgárháborúk, elszegényedés, vallásháborúk ide, vagy oda, számára elsődleges a mammon imádata. S, bizony talál is ehhez megvesztegethető partnereket szerte a világban, az ENSZ-ben, s bizonyíthatóan, az Európai Unió vezérkarának soraiban is.

 

Hogy ők is, ezen már az ég adta világon senki sem csodálkozik

 

Csapot-papot hagyva szaladtak Brüsszelbe az anyaországi MSZP vezetői annak érdekében, hogy a Timmermans-Soros találkozó után egyeztessenek Timmermansszal.

 

Tóth Bertalan szocialista pártelnök, Kunhalmi Ágnes parlamenti képviselő, Ujhelyi István és Szanyi Tibor EP-képviselők tárgyaltak az EB alelnökével.

 

Tóth szavaiból kiderült, hogy:  „ A legjobb az lenne, ha minél több szocialista képviselő kerülne be az EP-be. Ezzel természetesen céljukat is elárulta, ami nem más, mind az, hogy nekik aztán korántsem érdekük az erős nemzetállamok egysége, a hagyományos keresztény Európa építése. Timmermansszok tanácsaira hallgatva a baloldali, bevándorláspárti erők győzelmére hajaznak, piszkítva, elárulva a V4-ek, s Magyarország hagyományos értékek alapján élni kívánó népei többségének, referendumban is kifejezett akaratát.

 

A jövő évi EP választások nagy csatákat vizionálnak

 

Ezzel kapcsolatos véleményem szerint félő az, hogy az utóbbi években, Európában a balos orientáltságú pártok, képviselők jelentős rombolásokat hajtottak végre a jobboldalon, amihez nagyban hozzájárult a Soros bérencek pénzzel bélelt, politikusok sorát megtévesztő, akár megvesztegető aktivitása, arrogáns, szemtelen csörtetése.

 

Habár az Európai Unió szintén megosztott néppárti frakciója az elmúlt hetekben Manfred Webert, a párt jelenlegi frakció vezetőjét javasolta az Európai Bizottság elnöki posztjára, számos jobboldali politikai elemző fogadta lelkesedéssel a döntést, mégis kétségét fejezte ki  Weber némely kijelentésével kapcsolatban.

 

Itt említem meg azt, hogy a német kereszténydemokrata politikus az utóbbi időben számtalanszor Európa egységének megszilárdításáról beszélt. Amikor újságírók arról kérdezték, milyen egységre – nem-e az Egyesült Európai Államok egységére – gondol-e, Weber nem felelt az adott kérdésre. Persze megerősítette azt, hogy Németországgal egyetemben az ENSZ által benyújtott globális migrációs paktum javaslata aláírásának a híve, s elítéli azokat az államokat, amelyek ezt nem írják alá.

 

Tehát ezek szerint a keresztény értékeket képviselni hivatott néppárti frakció tagszervezetei, ezek tagjai – nagy-nagy dilemmák előtt állhatnak.

 

A CDU már tanult elkövetett bűneiből

 

A fentiekkel kapcsolatban, elég megvizsgálni a német Kereszténydemokrata Unió /CDU/ helyzetét, mely arról árulkodik, hogy Angela Merkel, kancellárrá való  megválasztása /2005/ óta szinte kiveszett a pártból a hagyományos keresztény jelleg, a nemzetállam prioritása, s az ő általa jelölt, csörtető, ballos karrierista elemek foglalták el a fő posztokat.

 

Az erős német befolyás által történhetett meg, ami Merkel asszony személyes felelőssége is, hogy olyan irányvonalat képviselő, rossz múltú politikusok kerülhettek csúcspozíciókba az EU-ban, mint a Sorost puszilgató Jean-Claude Juncker, aki tulajdonképpen kumpánjaival fejre állította azt a megálmodott Európát, melynek erős alapjait annak idején, igen is lerakták az általunk igen tisztelt alapítók.

 

Merkel látványos bukása nagy változásokat hozhat pártjában a CDU-ban, mely visszatérhet eredeti, keresztény küldetésének teljesítéséhez. Ezeket a pozitív változásokat remélhetőleg az Európai Unió májusi parlamenti választásainak alkalmával is tapasztalhatjuk majd.

 

Annak ellenére is, hogy az írás címében is feltüntetett Soros „márkajelzésű” úthenger – padlógázra váltott.

 

Kalita Gábor

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!