Érdekesnek ígérkező műsorok és szórakozási lehetőségek a Rimaszombati járásban ( február 18-ig) a Körkép.sk összeállításában.

 

1. A Csemadok Ajnácskői Alapszervezete szeretettel vár mindenkit a télbúcsúztató kiszebáb égetésre 2018. február 13-án.

Közös indulás a templomtól 17.30-kor.
Kötelező a farsangi álarc, kereplő, trombita, mindenféle zajkeltő eszköz!

 

 hirdetes_810x300  

 

2. Minden felnőtt párt, akik képezni akarják magukat tánctudásban, szeretettel meghivunk tánciskolába. A beiratkozás és az első találkozók február 13-án és február 20-án lesznek a Városi Művelődési Központban 19.30 órától. Az órák minden kedden lesznek (12x). Tánctanár Pavel Imre. Társasági viselet ajánlatos.

 

 

3. A Házasság hete alkalmából  “A szerelem mindent kibír” című film vetítésére kerül sor 2018. február 14-én, szerdán 17:00 órától a Rozsnyó Református Egyházközség Alapiskolájának étkezdéjében.

 

 

4. Modellfesztivál Rimaszombatban február 17-én a Városi Művelődési Központban.

 

 

A hagyományokhoz híven az idén sem maradhat el a történelmi fegyverek bemutatója, amelyhez hozzájárul majd a pozsonyi orosz nagykövetség is. A rendezvény részét képezi egy mintegy két órás workshop is, amelynek keretén belül a neves cseh modellező, Marek Zindulka előadását hallgathatják meg.

 

Bővebb infó ezen az oldalon.

 

5. Az évek óta nagy sikerrel megrendezendő nótaestek után idén nótás bált rendeznek Serkében február 17-én, szombaton 19.30 órai kezdettel.

 

Az esten fellép Bányai Márton, Szitás Ida, Simon Zsóka, Csókás Bertalan, Nagy Attila, Varga Máté, Mede Margit, Lichtmannegger Tibor, a Piros rózsa dalkör. A zenét Ligárt Róbert és Horváth Roland cigányzenekara szolgáltatja.

 

 

6. Bátkai Református Egyházközség és a Csemadok Bátkai Alapszervezete február 17-én, szombaton 20.00 órától a helyi alapiskola tornatermében batyus bált szervez. Az egész estés élőzenét és a jó hangulatot a Mag Trió biztosítja.

 

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!