A fiatalabb és az idősebb generáció is megtalálhatja a neki tetsző programokat a Komáromi járásban. Lesz diákbál, böllérfesztivál, ismerkedőest, Kepes András előadás, de a vállalkozóknak is kínál érdekes programot az a hét.

 

Február 20.

 

Vége a vizsgaidőszaknak és ideje egy picit lazítani. Mindenkit szeretettel vár a Jókai Mór Diákkör egy újabb Activity estre. A hely a megszokott Borozó ahol a regisztráció 19:00 kezdődik majd 1 órával később a játék is. Idén sem marad el a nyertes csapat jutalma. Bővebb infó itt.

 

 hirdetes_400x285  
forrás: facebook.com

 

Február 22.

 

A Magyar Nemzeti Kereskedőház 2018. február 22-én 10 órai kezdettel Komáromban Határon túli Exportakadémia címmel külpiacra lépésre felkészítő tréninget szervez a felvidéki magyar export iránt érdeklődő kis- és középvállalkozások számára.

 

forrás: facebook.com

 

Csütörtökön a fiatalabb korosztályé az éjszaka, ugyanis Gimibál lesz Csodaországban, pontosabban a komáromi Selye János Gimnáziumban.

 

forrás: facebook.com

 

Február 23.

 

Az  Authentica Kultúra Határok Nélkül szervezésében Kepes András tart előadást a komáromi VMK-ban.

 

mskskn.sk

 

Aki inkább bulizva töltené az estét, annak a RÉV A Magyar Kultúra Háza kínál megoldást, ugyanis MORF (house & techno session) várja az érdeklődőket. Bővebb infó itt.

 

forrás: facebook.com

 

Február 24.

 

Idén is megrendezésre kerül a Búcsi böllérfesztivál. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak február 24-én a focipályán. A remek hangulatról a fellépők gondoskodnak: Csocsesz, RBT tánczenekar, Weekend country music, Felvidéki Mulatós Sanci és Kosáry Judit, Vidám fiúk fúvószenekar KN, Csókás Bertalan.

 

forrás: facebook.com

 

Összeállította Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!