Igazán változatos programok várják a következő napokban a Komáromi járás lakóit és az érdeklődőket. Nem csak a kultúra, de a sport területén is kínálkoznak érdekes rendezvények. Íme:

 

Március 22.

 

A Víz Világ alkalmából érdekes kihívásokkal, vízzel kapcsolatos csodákkal várják az érdeklődőket a komáromi Jókai Mór Alapiskolában.

 hirdetes_810x300  

 

A komáromi Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal és az EURES Európai Foglalkoztatási Hálózat közösen szervezi meg március 22-én a Magyar Nap 2018 elnevezésű állás- és információs börzét. Az eseménynek a Selye János Egyetem (Hradná 2.) ad otthont. Az eseményen képviselteti magát az AUDI Hungaria Motor Kft. Győr, BYD Electric Bus@ Truck Hungary Kft. Komárom, Pillér Kft. Esztergom, Szuperinfo Esztergom, Alumental Group Hungary Kft. Komárom, BIRT Group Kft. Oroszlány, Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft. Tatabánya, WHC Personal Kft. Tatabánya, Prohuman 2004 Kft. Tatabánya, EURES Slovensko és EURES Magyarország. Bővebb információi itt.

 

 

Március 23.

 

2018. március 23-án kerül megrendezésre a Kezdj okosan! – első lépés a sikeres vállalkozás felé c. rendezvény a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége és a Via Nova Ifjúsági Csoport hagyományos rendezvénye. Az évente – más – más tematikában – ismétlődő rendezvény célja, a fiatal vállalkozók megszólítása. Vállalkozói tudásuk, képességeik bővítése, fejlesztése. A „Kezdj okosan!” idei fő témája: Főnök vs Vezető.

 

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

 

 

 

Március 23. és 25. között a komáromi termálfürdő ad otthont a Nemzeti Liga diák vízilabda-bajnokságának. A mérkőzések szétírását lásd alább:

 

 

Március 24.

 

Igazi szórakozás nem csak kicsiknek, de a nagyoknak is! Az előadás időtartama 60 perc. Előadja az Ametist Bábszínház Művészeti vezető: Niklesz Ildikó. Az előadást bábszínpadra írta és rendezte: Szívós Károly (Blattner-díjas). Bábokat tervezte: Bródy Vera Zene: Pivarnyik László. Az előadás Bródy Vera engedélyével és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre. Bővebb infó itt.

 

 

Első határon túli versenyét szervezi meg a Global Grappling, mégpedig Gútán. Bővebb információk itt érhetők el.

 

 

A RÉV – A Magyar Kultúra Háza újabb esti szórakozási lehetőséget kínál. A plakát magáért beszél, bővebb infók itt.

 

 

Aki a nyugodtabb kikapcsolódás híve, azt március 24-én éjszakai fürdőzéssel várják a Brigetio Gyógyfürdőben, amely 20.30 órakor kezdődik és éjfélig tart. A rendezvényen korlátozott számú vendéget tudnak fogadni, teltház esetén az épület előtt várakozó vendégeket sem áll módjukban beengedni! Elővételes jegyek – korlátozott számban – személyesen a fürdő pénztárában vásárolhatók március 19-től március 24-ig (19 óráig)!

 

 

 

Március 27.

 

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán a középiskolások számára meghirdetett Üzleti Terv Verseny. Az idei évben 15 üzleti terv érkezett be a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolából, a nagymegyeri Kereskedelmi Akadémiáról, az érsekújvári Jedlik Ányos Elektrotechnikai Szakközépiskola és Kereskedelmi Akadémiáról, a komáromi Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolából, a Hidaskürti Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolából, a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolából és a komáromi Műszaki Szakközépiskolából. Ezek közül egy előzsűri választotta ki a hét legjobbat, akik szóban mutatják be munkájukat a vállalkozókból, multinacionális cégek vezetőiből álló zsűri előtt.

 

A verseny prezentációval egybekötött döntőjére 2018. március 27-én, 9:30-kor kerül sor a Selye János Egyetem Konferencia-központjának K7-es termében (bővebben: http://utv.ujs.sk/) .

 

Összeállította: Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!