A spanyol labdarúgó bajnokság 32. fordulójában a Barcelona, San Sebastianba látogatott és 1:0-ás vereséget szenvedett a Real Sociedad ellen.

 

A mérkőzést megelőzően a két rivális madridi együttes nyerni tudott, így a Barcelonának is nyerni kellett volna, ha nem akarták, hogy tovább olvadjon az előnyük a tabellán.

 

A katalánok viszont rossz előjelekkel érkeztek a találkozóra, hiszen 2007 májusa óta nem voltak képesek győzni a Real Sociedad vendégeként. Hat alkalomból két döntetlent és négy vereséget könyvelhetett el a Barcelona.

 

 hirdetes_810x300  

Real Sociedad – FC Barcelona 1:0 (1:0)
Helyszín: Anoeta, San Sebastian, 27 895 néző Vezette: Villanueva
Gólszerzők: Oyarzabal (5.)

 

A hazaiak nagyon hamar vezetést szereztek, egy jobb oldali beadás után Oyarzabal fejelte a hálóba a labdát. A Barcelona tavaly januárban kapott legutóbb ilyen korán gólt a Ligában, akkor is a Sociedad volt az ellenfél.

 

A Luis Suarezt nélkülöző vendégek nem találták az ellenszert, a Sociedad ellen és nem sikerült a hálóba találni a találkozón, pedig megvoltak a lehetőségeik. Csak a befejezésekkel álltak hadilábon a katalánok ezen az estén. Ez pedig azt jelenti, hogy már három mérkőzés óta nem győztek a spanyol bajnokságban.

 

_T6Q9775.v1460233813

 

Legutóbb a Real Madrid ellen szenvedtek vereséget, azt megelőzően pedig a Villarreal ellen játszottak döntetlent. Győzelmével az Atletico Madrid és a Real Madrid, három illetve négy pontra megközelítette a katalánokat.

 

Kép forrása: fcbarcelona.com

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!