Kedden a szlovák sajtóban, szerdán a magyar médiában söpört végig a világ egyik vezető, sportadatokra specializálódó cégének Eb-prognózisa.

 

A Gracenote (korábban Infostrada Sports-nak hívták) statisztikai adatok alapján valószínűsíti az egyes válogatottak eredményét az EURO 2016-on. Tippel arra vonatkozóan is, ki jut tovább a csoportkörből, és hány százalékos eséllyel megy tovább az adott válogatott kiesési szakaszban.

 

A magyarok

 

  hirdetes_300x300   

Ezek szerint a magyar válogatott a harmadik helyen végez csoportjában, de ez nem lesz elég a továbbjutásra. Izlandod ugyan megverjük, de a négy legjobb csoportharmadikként a szlovákok, a törökök, az írek és az ukránok jutnak a kiesési szakaszba. Némi vigaszt jelent, hogy a románok sem élik meg a kiesési szakaszt, a csehek pedig egyenesen leégnek, az előzetes számítások szerint csoportjukban az utolsó helyen végeznek.

 

A szlovákok

 

A kiesési szakaszban a Kozák legénység a németekkel találja magát szembe, ahol 65 százalékos eséllyel alulmarad. Az alábbi táblázatban megnézheted a teljes „szétírás”. Aki fogadni szeretne az eredményekre, azoknak azt is eláruljuk, hogy a Gracenote szerint spanyol – francia döntő várható…

 

eb_2016
Forrás: Gracenote

 

Körkép.sk

 

Nyitókép: uefa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!