Szerda este a Real Madrid is csatlakozott városi riválisához  a milánói döntőben, miután a BL elődöntőjének visszavágóján hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Manchester City gárdájánál.

 

Real Madrid – Manchester City  1:0 (1:0)

 

Helyszín: Santiago Bernabéu Madrid vezette:  Skomina (szlovén)
Gólszerzők: Fernando (20., öngól)
Sárga lap: Lucas (83.) ill. de Bruyne (30.), Fernando (71.), Otamendi (90.)
Piros lap:

 

 hirdetes_810x300  

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal – Pepe – Ramos – Marcelo – Kroos – Isco (James 67.) – Modric (Kovacic 88.) – Bale – Jesé  (Lucas 56.)– Ronaldo

Manchester City: Hart – Clichy – Otamendi – Kompany (Mangala 10.) – Sagna – Fernandinho – Fernando – Toure (Sterling 61.)  – De Bruyne – Navas (Iheanacho 69.)– Agüero

 

A találkozó elején nem estek egymásnak a csapatok, a nagy tét rá is nyomta bélyegét a találkozóra. Egyik csapat sem kockáztatott, a másik hibájára várt. A City a mérkőzés elején elvesztette egyik védőjét, Vincent Kompany egy belépő után sérült meg egy belépő után, és Pellegrini mesternek cserélni kellett.

 

A 20. percben egy támadás után Bale kiszorított pozícióból megszerezte a vezetést a Realnak. A walesi a bal felső sarokba lőtt, ami Fernandón meg is pattant.

 

A találkozó nagyon kevés lehetőséget hozott, mindössze 5 kaput eltaláló lövést láthattunk, azt is a Real produkálta. A manchesterieknek nem volt kaput eltaláló lövése, ami a madridiak rendkívüli masszív védekezésének köszönhető.

 

A Real a 66. percben  végleg eldönthette volna a továbbjutás sorsát, azonban Bale egy szögletet követően a kapufát találta el. A madridiak így komoly megerőltetés nélkül félgőzzel is kiharcolták a milánói BL döntőt, ahol a városi rivális Atletico lesz az ellenfél.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Te-HM1I6gFk

Kép forrása: uefa.com

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!