A Riói Olimpiai Játékok kezdetével  nyereményjáték indul a Körkép.sk-n. A játékba bekapcsolódóknak annyi dolguk van, hogy megtippeljék, hány érmet nyer a magyar olimpiai csapat Rióban.

 

A legjobb tippelő egy 50 euró értékű igazi hungarikum ajándékcsomagban részesül, amelyet csupa finomsággal rakunk tele: Unicum, Pálinka, Erős Pista, Pick szalámi, magyar bolr…

 

Részletek:

 

 hirdetes_810x300  

1. A játék leírása

 

A nyereményjáték a www.korkep.sk honlapon érhető el. A játék során a játékosoknak meg kell tippelniük, hogy mely magyar sportoló melyik sportágban szerez érmet, például:

 

ÚSZÁS –  férfi 100 m mell, Gyurta Dániel – aranyérem
VÍZILABDA – férfi csapat – ezüstérem
ATLÉTIKA – férfi kalapácsvetés, Pars Krisztián – bronzérem

 

Ha a játékos sikeresen eltalálja a sportolót és a megnyert érmet is (természetesen a megjelölt versenyszámban) 2 pontot kap. Amennyiben a sportoló érmet szerez, de nem a megtippeltet, akkor 1 pont adható. FIGYELEM! A tippek csak akkor fogadhatóak el, ha az előbbiek szerint a sportág és a versenyszámot is feltünteti. (KAJAK-KENU, C1 1000m, Vajda Attila – aranyérem)

 

Egy kis segítség a tippeléshez: a magyar sportolók programjának napi bontását itt olvashatja el, ide kattintva pedig sportágakra lebontva böngészheti át az indulók nevét.

 

A játékosok eredményei egy ponttáblázatba kerülnek majd, amelyet magyar éremszerzés esetén folyamatosan frissítünk.

 

2. A játékban résztvevő személyek   

 

A játékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Szlovákiában vagy Magyarországon tartózkodási, vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: játékos). A játékban való részvételhez külön regisztráció nem szükséges, a jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük.

 

FONTOS SZABÁLY: Egy játékos egy e-mail címről legfeljebb egyszer próbálkozhat a tippek elküldésével. Egy játékos csak EGY e-mail címről játszhat a játékban!

 

3. A játék időtartama

 

A tippek beküldési határideje: 2016. augusztus 6. 13:00. Eredményhirdetésre a záróünnepség napján, augusztus 21-én kerül sor. A játék állásáról az olimpiával kapcsolatos cikkeinkből tájékozódhatnak majd.

 

4. Jelentkezés a játékra

 

Aki játszani szeretne, kérjük tippjeit (sportág, versenyszám, sportoló, érem) [email protected] e-mail címre küldje . A levél tárgyának a következőt adja meg: tippjáték.

 

Felhívjuk a kedves játékosok figyelmét, hogy a beküldési határidő után érkezett tippeket már nem tudjuk elfogadni.

 

5. Nyeremény és kiértékelés

 

A játék nyereménye egy hungarikum-ajándékcsomag 50 euró értékben, melynek tartalma: Unicum, Pálinka, Erős Pista, Pick szalámi, magyar bor….  Pontegyenlőség esetén a nyertes sorsolással kerül kiválasztásra.

 

6. A nyeremények kézbesítése

 

A nyertest az eredményhirdetés után e-mailben és Facebookon is értesítjük.

 

Körkép.sk
kép forrása: index.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!