Nem egyedi eset, ha egy focicsapat nem megy el a meccsre, de az egyházkarcsai ifik esetét valószínűleg sokáig megmosolyogjuk majd.

 

Hiába várták a Léva szomszédságában található Berekalján (Podlužany) a nyugat-szlovákiai IV. fociliga délkeleti csoportjának szombati bajnokijára a karcsaiakat. Habár a csapat időben elindult, Bánluzsányon (Podlužany – a Báni járásban) kötöttek ki.

 

Csörgő Gyula, a karcsai klub elnöke a našaNitra.sk-nak elmondta, hogy a klubnak van egy régi autóbusza, amivel a meccsekre járnak, de csak 50-70 kilométeres körzetben, a távolabbi helyszínekre bérelni szokták a buszt. Így történt ez most is, ám az SAD tévedésből rossz címre vitte a focistákat.

 

 hirdetes_400x285  
Forrás: nasanitra.sk
Forrás: nasanitra.sk

 

A csapatból 12-en szálltak fel a buszra, őket az edző és egy idősebb néző kísérte, ám mindenki az autóbusz hátsó részében ült – taktikai megbeszélést tartottak, így nem figyelték az utat.

 

Az igazi meglepetés akkor érte őket, mikor megérkeztek, ám a pályán egy lelket sem találtak, a hálók sem voltak fent a kapukon.

 

Azt még nem tudni, hogy Berekalja (Podlužany) játék nélkül kaphat-e 3 pontot, vagy Egyházkarcsa kap még egy esélyt arra, hogy a megfelelő pályára találjon el, az viszont biztos, hogy az útiköltséget és a büntetést muszály lesz megfizetniük a pórul járt karcsaiaknak.

 

Körkép.sk

Nyitókép: sport.aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!