Hatalmas zakót kapott a DAC a Zsolna elleni szombat esti, villanyfényes bajnoki mérkőzésen. A lelátón többször elhangzott a Világi, takarodj!

 

A dunaszerdahelyi stadion átépítése miatt Szencen játszotta hazai mérkőzését a DAC, ahol a listavezető zsolnaiakat fogadta.

 

A szép számú hazai közönségen nem múlott semmi, már a meccs előtt fél órával remek hangulatot teremtettek, a kivonuláskor látványos koreográfiával fogadták a csapatokat.

 

  hirdetes_300x300   

 

A DAC-nak a mérkőzés elején ugyan akadt helyzete, de azok kihasználatlanul maradtak. A Zsolna összeszedettebb, tudatosabb játékkal gyorsan dűlőre vitte a dolgot. A harmincadik percben már 0:3 volt a vendégek javára, félidőben 0:4-el fordultak. Igaz, a második gól mintegy másfél méteres lesből született.

 

A második félidőben sem változott a játék képe, a DAC két óriási helyzetét sem tudta gólra váltani, a listavezető ellenben újabb két gólt lőtt. A 75. percben már a DAC vezérszukolói is elindultak hazafelé.

 

dac2
Kép: Körkép.sk

 

A végeredmény 0:6 lett. A Fortuna ligában 12 forduló után a Zsolna 31 ponttal hat pont előnnyel az első, a DAC nyolc ponttal az utolsó előtti helyen szerepel.

 

Gólszerzők: 11. perc Kacer, 17. perc Otubanjo,  30. perc Škvarka, 32. perc Spalek, 75. perc Hlohovský, 82. perc Otubanjo.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!