Minden valószínűség szerint nem bánta meg az a 4532 szurkoló, aki ma kilátogatott a DAC Arénába. A sárga-kékek hatalmas fölénnyel, 5:0-ás gólaránnyal verték meg a sároseperjeiseket.

 

Szép napsütéses délután fogadta a szurkolókat szombaton a DAC arénájában, ahol László Csaba védencei az újonc Sároseperjes csapatát fogadták.

 

A meccset a sárga-kékek kezdték aktívabban, Erik Pačinda már a 9. percben betalált az ellenfél kapujába. Ezután folyamatosan helyzeteket alakítottak ki a hazaiak, ám az első félidőben már nem sikerült több próbálkozást gólra váltani.

 

 hirdetes_300x300  

A második félidő elején több szögletet is láthattunk, majd az 56. percben jött az újabb DAC-gól, ezúttal Pape Macou Sarr jóvoltából.

 

fcdac.sk/archív

 

A 63. percben már felcsendült a szurkolóktól a „játszik a DAC” – két perccel később pedig Vida Kristopher András góljának örülhettek. 3:0. De itt még nincs vége a történetnek, hiszen újabb két perc elteltével Pavol Šafranko is bemutatkozott a DAC Arénájában – 4:0 az állás.

 

A 72. percben Ljubicic ugratta ki Pačindát a balszélen, és úgy mint az első góljánál, most is higgadtan a hosszúba lőtt – 5:0. Ezt már nem lehetett fokozni, és bár további gólok nem születtek, a szurkolók teljes megelégedéssel hagyhatták el a stadiont.

 

Jövő hét szombaton (március 4.) ismét hazai környezetben játsznak a dunaszerdahelyiek, amikor a liptói Rózsahegy gárdáját fogadják.

 

A meccs részletes közvetítése az fcdac.sk oldalán olvasható.

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk/archív

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!