Négy nagyszombati szurkoló ugrott ki az autóból, letépték az illető DAC-sálját a nyakából, aki azonban nem hagyta magát és visszaszerezte az ereklyét. A verekedés közben azonban összetört a telefonja.

 

Az összetört mobiltelefon. Kép: Facebook

 

Minderről maga a sértett, N.B. tájékoztatott a közösségi oldal egyik népszerű dunaszerdahelyi szurkolói csoportjában.

 

Az eset az érintett elmondása szerint a temető kereszteződésnél történt. A közelben rendőrök is voltak, akik a forgalmat irányították.

 hirdetes_300x300  

 

Több támadás is történt

 

Információk szerint nem ez volt az egyetlen mai támadás a hazai szurkolók ellen. A DAC – Spartak Nagyszombat mérkőzés után (a meccsről készült beszámolónk itt olvasható) mintegy egy órával a Szent István téren is megtámadtak egy fiatal srácot. „Őt kicsit megverték és elvették a sálját!“. Meg nem erősített hírek szerint a támadók két autóval voltak.

 

Illusztrációs felvétel. Kép: google maps

 

Két éve vér is folyt

 

Dunaszerdahelyen nem ez az első eset, hogy békés, a meccsről hazafelé tartó DAC – szurkolókra támadnak lesből, csoportosan nagyszombati huligánok.

 

2015. július 28-án a DAC – Nagyszombat (2:1) rangadó után vendégszurkolók egy csoportja csuklyában, az autóból kiugrálva, a nyílt utcán rátámadt a meccsről hazatérő hazai szurkolókra.

 

Dunaszerdahely, Galántai út. A 2015-ös támadás egyik helyszíne. Kép: Körkép.sk

 

Letépve mezüket, elvéve sálukat. A károsultak mindannyian a DAC régi, oszlopos szurkolói. Egyikőjük többek között dunaszerdahelyi városi képviselő is. Az ügyben rendőrségi feljelentés született.

 

A 2015-ös támadásoknak legalább két sérültje közül az egyiket mentővel kórházba szállították 48 órás megfigyelésre. A másik szurkoló nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Körkép.sk

 

További ajánlott írások:

 

Vér is folyt a DAC – Nagyszombat után. Magyar szurkolókra támadtak a nagyszombatiak

 

Keményen küzdött a DAC, de a gól elmaradt – Képek, videó, edzői értékelés

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!