A magyar válogatott repülőgépe hétfőn este megérkezett Lisszabonba, a játékosok elfoglalták szállásukat, kedden délelőtt pedig Bernd Storck szövetségi kapitány megtartotta első portugáliai edzését, az Estadion Nacionalban, vagyis a korábbi nemzeti stadionban. A szakmai stáb immár teljes kerettel dolgozhat, miután csatlakozott a csapathoz Korhut Mihály és Lang Ádám is.

 

Az együttesből mindenki egészséges, senki sem hagyta ki a gyakorlást, amelyen egymás közti játék, valamint különböző játékelemek gyakorlása is terítékre került.Bernd Storck kedden délelőtt már teljes kerettel dolgozhatott

 

Bernd Storck szövetségi kapitány az mlsz.hu-nak elmondta, hogy

 

 hirdetes_810x300  

Nincs vesztenivalónk Portugáliában, ezért nyugodtan, jó hangulatban és magabiztosan készülünk, tudjuk mit kell tenni ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Győzni szeretnénk, ezért nem fogunk védekező felfogásban játszani, részben azért, mert gólt kell szereznünk, másrészt pedig azért, mert a portugáloknak klasszis támadóik vannak, és ha magunkra húzzuk őket, azzal saját dolgunkat nehezítjük meg. (…) Mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében, bízom benne, hogy sikerül újabb szép pillanatokat szereznünk elkötelezett szurkolóinknak, akiknek ismét köszönettel tartozunk támogatásukért.

 

 

mlsz.hu

Nyitókép: mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!