Jubilál a Via Nova által szervezett Felvidéki Labdarúgó-bajnokság, hiszen immár ötödik alkalommal állnak rajthoz Felvidék-szerte az amatőr futballcsapatok, hogy eljussanak a nyári országos döntőig. 

 

Ha tavasz, akkor Felvidéki Labdarúgó-bajnokság, amely minden tavasszal összehozza Felvidék futballszerető közönségét. A jól ismert és sokak által várt bajnokság hamarosan zakatolni kezd a magyarlakta vidékeken. Április 20-ig jelentkezhetnek a felvidéki amatőr futballcsapatok az FLB 2017-es idényére, utána pedig már indulhatnak is az alapszakasz mérkőzései. Ezeket július végéig kell lebonyolítani, hogy augusztus első hétvégéjén Szepsiben, a címvédő otthonában találkozzanak a régiók legjobbjai az országos döntőben.

 

A régiók külön-külön bonyolítják le az alapszakasz mérkőzéseit, ahol eldől, hogy melyik gárda képviselheti az adott térséget a döntőben. Ehhez régiónként legalább három selejtezőkörben kell részt venniük a csapatoknak. Újdonságot jelent, hogy idén – saját kérésére – külön csoportot indít a Felvidéki Romák Társulása is, melynek győztese szintén ott lesz a döntőben.

 

 hirdetes_400x285  

A szervezők tervei szerint, a szepsi döntő napján és helyszínén a felvidéki válogatott is pályára léphetne egy barátságos mérkőzésen, a focimaraton méltó betetőzéseként. Addig is hajrá Felvidék!

 

Körkép.sk/Via Nova ICs

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!