Ma koraeste Poprádon lép pályára a DAC a Tatran Sároseperjes ellen. A sárga-kék szurkolók hetek óta kitartóan buzdítják László Csabáékat, akik sorra döntik a klubrekordokat (15 mérkőzés óta veretlenek), ezzel együtt pedig életben tartják az nemzetközi szereplésről szőtt álmokat. A Körkép a helyszínről jelentkezik ma is, a mérkőzés közben képekkel, videókkal és aktuális információkkal. Kövessen bennünket élőben!

 

 

 

 hirdetes_810x300  

 

 

 

19:14 92. perc: A játékvezető lefújja a mérkőzést. A végeredmény: Tatran Sároseperjes – DAC 1:1

 

19:12 90. perc: Két percet hosszabbít a játékvezető, de nincs benne a gól a DAC játékában.

 

19:10 88. perc: László Csaba cserél – a fiatal Mészáros András áll be Esmerald Aluku helyére. A Tatran vezetőedzője is lehozza a gólszerző Streňot.

 

19:07 81. perc: Pačinda alakíthatott volna ki jó helyzetet, de egy visszapassz helyett inkább egyedül próbálta kapura vinni a labdát.

 

19.03 77.perc: A hangosbemondó tájékoztatása szerint 312 néző látogatott ki a poprádi (az eperjesiek itt játszanak a tavaszi szezonban) meccsre, a fele DAC-szurkoló. Egy kicsit laposabb lett a játék, kellene még egy gól!

 

Körkép.sk

 

18.55 Šafranko vehette volna be másodszor is Talian hálóját, de mellé lőtt, nagy helyzet volt!

 

18.51 66.perc: a bíró egyértelműen megkárosította a DAC-ot, két kezezést sem fújt be a hazaiak tizenhatosán belül! Mindeközben Ljubicic helyére Sarr érkezik:

 

Körkép.sk

 

18.48  A gól utáni pillanatok:

 

 

18.37 51. perc, GÓÓÓÓL! Šafranko egyenlít

 

18.31 László Csaba cserél: Vida Kristopher helyett Mervó Bence jön be a pályára. Elkezdődött a második félidő:

 

Körkép.sk

 

18.20 Vége az első félidőnek, a 44. percben Pačindának lehetősége volt gólt szerezni, azonban kapáslövése méterekkel szált fölé. Felejthető első félidőt láttunk…

 

18.08 36. perc. A 22-es Streňo góljával vezetnek a hazaiak, 1-0.

 

18.05 Az első fél óra után elmondhatjuk, hogy meddő mezőnyfölényben játszik a DAC, ugyanakkor sok hibával. A hazaiak leginkább ellentámadásokkal próbálkoznak. Itt ma nem lesz könnyű gólt szerezni, nagy helyzet még nem volt

 

18.00 Körülbelül 100 vendégszurkoló kísérte el a csapatot Kelet-Szlovákiába. A pályán közben nehezen sikerül helyzeteket kialakítani a csapatoknak, legutóbb a hazaiak végezhettek el több szögletet, egyszer Michalíknak kellett mentenie fejjel egy veszélyes helyzetben.

 

17.46 Az első percekben nem sok minden történt a pályán, Pačinda lövése elkerülte a kaput, Davis szögletét Ljubicic fejelte mellé.

 

17.30  A csapatok már a pályán, elkezdődött a meccs! A vendégszurkolók fő csoportja még nem érkezett meg, de hamarosan ők is ideérnek.

 

Körkép.sk

 

Körkép.sk

 

17.15 Bemelegítenek a fiúk, nemsokára kezdődik a mérkőzés!

 

Körkép.sk

 

Fortuna Liga 2016/17, Tavaszi idény, 32. forduló. Kezdőcsapatok (forrás: fcdac.sk)

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!