A négyszeres aranylabdás portugál szupersztárnak az A Bola lap szerint az adóhatóságból lehet már elege.

 

A spanyol és a portugál sajtóban nem múlt el nyomtalanul a sokak által egy kézlegyintéssel elintézett, Cristiano Ronaldo-féle adóelkerülés. Miután Lionel Messi a Real Madrid sztárjáénál sokkal nagyobb „figyelmetlenséget” úszott meg felfüggesztett büntetéssel, a nyilvánosság már nem nagyon foglalkozott vele, hogy milyen elmarasztalást kap majd papíron a portugál aranylabdás Európa-bajnok és BL-győztes.

 

 

 hirdetes_300x300  

Ellenben az A Bola portugál lap friss száma arról cikkez most, hogy Ronaldót annyira megviselte a spanyol adóhatóság 14,7 millió eurós csalási vádja, hogy már döntött is: elhagyja Spanyolországot. A sok esetben jól értesült lap persze figyelmen kívül hagyja Ronaldo az ügyben tett közelmúltbéli nyilatkozatait, melyek szerint lelkiismerete tiszta, nem csinált semmi törvénytelent, később pedig csapata, a Real is kiállt mellette.

 

A cikkben az is olvasható, hogy egy „meg nem nevezett csapattól” befutott Ronaldóért egy 180 millió eurós ajánlat, a feltételezhető kérők között pedig ott van a Manchester United – CR7 volt csapata – és a Paris Saint-Germain is, de az AS Monaco is kész volna a nagy bevásárlásra.

 

 

Forrás: mno.hu/The Washington Post/BBC

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!