„A DAC egy ambiciózusos csapat, mely fejlődni akar és történelmet csinálni. Kelet-Európa legfontosabb csapatává szeretne válni, én pedig azért jöttem, hogy ebben segítsek.  Rendkívül fontos számomra a légkör, nagyon szeretem, ha sokan járnak meccsekre. Tudom, hogy a DAC-nak nagyon sok és elkötelezett szurkolója van, és szeretném  meggyőzni őket arról, hogy érdemes eljönni a mérkőzésekre.”

 

– ezek voltak Marco Rossi első szavai ma a DAC Arénában a sajtó képviselői számára. A Rossival készült interjúnkat holnap közöljük.

 

Elkezdődött a felkészülés

 

 hirdetes_300x300  

Ma hivatalosan is megkezdte a felkészülést a DAC futballcsapata. A keret 16.00-kor találkozott az Arénában. 16.30-kor Marco Rossi, a DAC frissen kinevezett vezetőedzője állt a sajtó rendelkezésére, 18.00 órától pedig már megtartotta első edzését.

 

 

A DAC keretében a kapus Macejen kívül egyelőre nincs új szerzemény.

 

A felkészülést a következő játékosok kezdték meg:

 

Slávik, Száraz, Kwin, Kocsis, jubičič, Živkovič, Kosorin, Aluku, Ľupták, Simon Pambou, Vida, Mervó, Pačinda, Špiriak, Domonkos, Bajič, Divkovič, Mészáros, Moďoroši, Pagáč, Sandal, Šimko.

 

Hiányzók:

Macej, Huk, Šatka, Šafranko, Davis – válogatottbeli kötelezettségek

Kontár, Almási – sérültek

 

Távoztak: 

Černák – próbajáték Eperjesen

Tofiloski, Németh, Michalík, Sarr, Brašeň, Štepoanovský

 

A DAC június 27 – július 2 között ausztriai edzőtáborba vonul, ahol a Salzburggal, bécsi Austriával, a lengyel másodosztályú Bielsko-Biala és a cseh elsőligás Zlín csapatával játszik edzőmérkőzést.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!