A Videotonnak már csak egy párharcot kell sikerrel megvívnia ahhoz, hogy bejusson az Európa-liga csoportkörébe – ehhez először Belgrádban, az FK Partizan ellen lenne fontos jó eredményt elérnie ma este.

 

A Videoton a máltai Balzan, az észt Nomme Kalju és a francia Girondins Bordeaux búcsúztatásával jutott el az EL-selejtező negyedik fordulójába, amelynek 22 győztese csatlakozhat a főtáblán az ott alanyi jogon szereplő 16 együtteshez, valamint a BL-selejtező play-offjának tíz veszteséhez.

 

Örülök, hogy az Európa Liga rájátszásában vagyunk, annak azonban annyira nem – ahogy ezt már korábban is elmondtam -, hogy a Partizannal játszunk. De így hozta az élet, ma már a Vidi vezetőedzője vagyok. Megpróbáljuk tovább élni az álmunkat, hogy bejuthatunk a csoportkörbe, a Bordeaux ellen megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Az első meccs nem fog eldönteni semmit, a párharc minimum 180 percig tart –  mondta Marko Nikolics vezetőedző.

 

Már minden jegy elkelt a visszavágó mérkőzésre, a  szerb bajnok és kupagyőztes Partizan elleni meccset 3800 néző tekintheti meg a felcsúti Pancho Arénában. A párharc első felvonását a szerb klub büntetése miatt zárt kapuk mögött rendezik meg.

 hirdetes_810x300  

 

nso.hu / csakfoci.hu/ Körkép.sk
kép: 24.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!