Kiegyenlített mérkőzésen a tabella 2.helyéért zajló összecsapáson gólnélküli eredmény született a Zsolna és a DAC között.

 

A vendégeket mintegy 200-250 szurkoló kísért el, akik mintegy 30 méterre voltak a zsolnai b-középtől így bizony gyakran szikrázott is a hangulat a lelátón.

 

A sárgalapok miatt eltiltott Pačinda és Kalmár nem utazhatott el a bajnoki címvédő zsolnaiakhoz.  Magabiztosabban kezdték a mérkőzést a hazaiak, de a DAC-nak is akadtak lehetőségei –  Čmelíknek több veszélyes elfutása és beadása is volt. A zsolnai lövések szintén inkább a kapu mellett landoltak.

 

 hirdetes_300x300  

 

 

Bár a második félidőben is keményen hajtott mindkét csapat, nem sikerült bevenni egyik kaput sem. A csereként beállt Mervó Bence a mérkőzés 91. percében majdnem eldöntötte a mérkőzést, de a játék képe alapján végül igazságos döntetlen született. A DAC csapatából még Davis teljesítménye emelhető ki, aki végig stabil, jó játékot produkált.  Folytatás jövő héten vasárnap, akkor a Nyitra látogat a MOL Arénába, ahol teltház várható.

 

 

 

 

MŠK ZSOLNA – FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY 0:0 

Fortuna Liga, 16. forduló, 2017.11.18., 15:00 Játékvezetők: Sedlák – Hrčka, Žákech,  3642 néző
Sárga lap: 56. Hancko, ill. 39. Aluku, 46. Čmelík, 92. Ljubičić
DAC: Macej – Davis, Huk, Šatka, Zsivkovics (89. Ashiru) – Ljubičić, Simon, Aluku – Vida, Divković (79. Koštrna), Čmelík (63. Mervó)
Zsolna: Volešák –  Mazáň, Hancko, Kaša, Chvátal – Škvarka (76 Cociuc), Diaz, Káčer – Jánošík (83. Lačný), Mráz, Špalek (60. Otubanjo)

 

A mérkőzés statisztikája:
Labdatartás: 51% – 49%
Lövések: kapura: 2:1, mellé: 11:6
Szöglet: 5:3
Les: 6:2

 

Körkép.sk/ fcdac.sk
fotók: Körkép.sk/KZS

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!