A dunaszerdahelyi DAC futballklub a bajnokság harmadik helyén állva a felsőházban folytatja a Fortuna Liga párharcait, ezzel továbbra is versenyben van a bajnoki címért és a nemzetközi kupaszereplésért.

 

A Fortuna Liga mezőnye a 22. forduló után két részre szakadt, a felső- és alsóházra. Míg előbbiek a győzelemért küzdhetnek, addig utóbbiak a bennmaradásért harcolnak.

 

A DAC sikeresen teljesítette az elsődlegesen kitűzött célt, az első hatban végzett, így a felsőházban folytatja a rájátszást.

 

 hirdetes_300x300  

A Fortuna Liga hivatalos oldalán megjelent információk szerint a rájátszás mérkőzései közül minden hétvégén kettőt közvetít a televízió. Egyet az RTVS szombatonként, egyet a Dajto csatorna vasárnaponként.

 

Az első fordulóban a DAC otthon fogadja a Rózsahegyet, ezt a mérkőzést nem tudjuk követni a televízióban. Az ezt követő három forduló DAC-meccseit azonban már közvetíti valamelyik tévécsatorna.

 

A március 18-i Slovan-DAC derbit a Dajton is nézhetjük élőben, ha nem tudunk ellátogatni a Disznólegelőre.

Az április 1-jei Nagyszombat elleni hazai rangadó szintén a Dajton követhető

Április 8-án, a 4. fordulóban, a Trencsén otthonában lejátszandó mérkőzést szintén a Dajto közvetíti

 

Ahogy már megszokhattuk, az interneten is követhetőek a Fortuna Liga mérkőzései. A huste.tv továbbra is ott lesz mindegyik találkozón, függetlenül attól, hogy felsőházi-e.

 

A DAC márciusi mérkőzései és azok időpontjai

 

reprofoto/fcdac.sk

 

A DAC áprilisi mérkőzései és azok időpontjai (az 5.-7. forduló időpontjai a televíziós közvetítések miatt még változhatnak)

 

reprofoto/fcdac.sk

 

A DAC májusi mérkőzései és azok időpontjai (az 5.-7. forduló időpontjai a televíziós közvetítések miatt még változhatnak)

 

reprofoto/fcdac.sk

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!