Nemcsak a pályán volt barátságok mérkőzés, a lelátókon sem volt ellenfele egymásnak a DAC és a Fradi tábor. A helyi B-közép végig éltette nemcsak sajátjait, hanem a Fradit is. A 8600 kilátogató néző (ebből olyan 2-300 lehetett a vendégszurkoló) végül 1:0-s hazai győzelmet láthatott.

 

A mindent eldöntő találatot egy szép akció után Pačinda jól helyezett lövése jelentette. A sárga-kékek közül a legjobb teljesítményt talán Ljubičič nyújtotta, míg a felkészülési mérőzéseken már három gólnál járó Bayo ajtó-ablak helyzetben hibázott.

 

A zöld-fehérek közül az első félidőben Varga Roland teljesítményét érdemes kiemelni.

 

 hirdetes_810x300  

Az egy gólos hazai győzelem után a DAC így jó hangulatban folytathatja a felkészülést és várhatja a július 12-i hazai Európa Liga selejtezőt a grúz Dinamo Tbiliszi ellen.

 

Felkészülési mérkőzés, Dunaszerdahely

DAC–FTC 1-0 (0-0)

 

DAC: Macej – Huk, Šatka, Záhumenský – Koštrna (79. Špiriak), Ljubičić (64. Domonkos), Herc, Šimčák (58. Kone) – Vida (72. Tretyakov) – Pačinda (58. Divković), Bayo (79. Almási). Edző: Marco Rossi.

FTC: Dibusz – Lovrencsics G. (Csernik, a szünetben), Frimpong (Takács Zs., a szünetben), Blazic, Leandro – Gorriaran (Rodriguez, a szünetben), Spirovski (Rui Pedro, 65.) – Varga R. (Finnbogason, 65.), Sigér (Latif Abdul, 57.), Bőle – Böde (Kundrák, 65.)
Gólszerző: Pačinda (58.)
Sárga lap: Ljubicic (52.), Záhumensky (82.), illetve Sigér (55.),

 

STATISZTIKA:

Lövés: kapura 6:3, mellé 5:5

Szöglet: 4:7

Les: 3:4

 

A találkozó képei:

 

 

Fb-on élőben rögzített hangulatvideóink:

 

 

 

 

További videóink:

 

 

 

 

 

 

 

 

Körkép.sk/fradi.hu/fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!