12 DAC-szurkoló indult útnak az Aeroflot Russian Airlines kedd délutáni budapesti járatával Moszkvába, hogy onnan tovább repüljön Tbiliszibe.

 

Képeink a moszkvai repülőtéren készültek az átszálláskor. A Körkép.sk is ott van a szurkolók között és a helyszínen követi a csapat Európa ligás szereplését.

 

Körkép.sk/kzs

 

A maroknyi szurkoló éjjel 2 óra körül érkezik meg Tbiliszibe. Holnap este 9 órakor a meccs előtti napon megpróbálunk a csapat közelébe férkőzni.

 hirdetes_300x300  

 

Információink szerint mintegy 100 DAC-szurkoló érkezése várható a grúz fővárosba. Többen már tegnap útnak indultak, hogy a Fekete-tengert is útba ejtve egy kis nyaralással színesítsék a szurkolást. Ezen felül a szurkolóktól érkező információk szerint többen csak holnap, vagy csütörtök hajnalban, a mérkőzés napján indulnak útnak, hogy a helyszínen buzdíthassák csapatunkat.

 

Körkép.sk/kzs

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a DAC 25 év után jutott ki újra az európai kupaporondra. A Tbiliszibe már megérkezett játékosok ma úgy nyilatkoztak, hogy mindenképpen szeretnék győzelemmel búcsúztatni a magyar válogatott szövetségi kapitányát, Marco Rossit.

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk/kzs

 

A témában megjelent korábbi írásaink:

 

Győzelemmel akarják Rossit búcsúztatni a sárga-kék játékosok

 

Világi: Mától a bajnoki cím megszerzésére törekszünk

 

On Tour Tbiliszi – Így mennek a DAC szurkolók Grúziába

 

Európa, itt vagyunk! DAC-Dinamo Tbiliszi 1:1 – élőben a Körképen

 

Világi: Peter Hyballa a DAC új vezetőedzője

Megosztás:
Címkék: DAC Főoldal Tbiliszi

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!