Szombaton, júlus 21-én nem csak a Fortuna Liga, hanem a II. liga párharcai is elkezdődtek. A komáromiak hazai győzelemmel indították második idényüket az országos bajnokságban.

 

Aki esetleg azt gondolta, hogy a tavasszal látott jó eredmény odavész a nyári felkészülés alatt, az tévedett. A komáromiak, ha lehet, még jobb iramban kezdték meg a szezont, mint ahogy az előzőt befejezték.

 

A liptói csapatnak az első 20 percben jóformán esélye sem volt a lila-fehér támadások ellen. Olyannyira nem tudták kezelni Olejník edző védenceit, hogy az első fél óra előtt már kettős cserét kért a vendégek vezetőedzője. Ekkor már 4:1-re vezetettek a hazaiak.

 

 hirdetes_300x300  

A komáromi gólözönt Matić büntetője indította a 11. percben, egy perccel később pedig Mészáros András is betalált. A 14. percben még szépítettek a liptóiak Ľuboslav Laura révén, mire a 18. percben Mészáros, majd a 21-ben a komáromiak kapitánya, Samir Nurković is válaszolt.

 

A KFC javára írandó, hogy 4:1-es vezetésnél sem vettek vissza a tempóból, hajtotta a fiúkat a várható győzelem.

 

Egyedül talán csak a védelem soraiban lehetett néha-néha „lazaságot” látni, a liptószentmiklósiaknak nem egyszer sikerült besurranniuk a komáromi védvonal mögé, de a fiúk ilyenkor sikeresen korrigáltak.

 

A második félidőben főleg a sárga-lapoké volt a főszerep. A komáromiak négyet is begyűjtöttek 45 perc alatt. A 81. percben még megvillant Mészáros András, aki így mesterhármassal zárta a szereplését.

 

A stadionba kilátogatók intenzív, mozgalmas mérkőzést láthattak. Ha a KFC minden mérkőzésén hasonlóan jó játékot mutat, ismét a tabella első felét célozhatják meg.

 

KFC - Tatran - 2018.07.21.

 

A KFC Komárom csapata:

 

Matej Slávik – Mihajilo Popović, Marcel Ondruš, Samuel Antálek, Patrik Šurnovský, Kristóf Domonkos, Goran Matić (C), András Mészáros (’84. Dávid Krisztián Szikonya), Erik Mikeš (’71. Roman Zemko), Lukáš Duda, Samir Nurković (’82. Roman Maximilián Kollár)

 

Gólszerzők:

 

KFC: Matić 11., Mészáros A. 12., 18., 81., Nurković 21.

Tatran: Laura 14.

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: körkép.sk/kl

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!