A DAC-ból szerződése lejárta előtt távozó Marin Ljubičić a Slovanhoz igazolt. A hírről a pozsonyi klub számolt be hivatalos weboldalán.

 

A Slovan 2 éves szerződést kötött a horvát játékossal, plusz egy év opcióval.

 

„Az égszínkékek értékes erősítést szereztek a középső formációba. A klub vezetése ma szerződést írt alá Marin Ljubičićcsel, aki négy éve játszik Szlovákiában, és aki posztján a Fortuna Liga legjobbjai közé tartozik. Marin a hét elején bekapcsolódik az edzésekbe és a jövő heti Zsolna elleni mérkőzésen már bevethető lesz.”

 

olvasható a Slovan honlapján.

 hirdetes_810x300  

 

„Nagyon örülök, hogy megszereztük Marin Ljubbičićet, és két éves szerződést írtunk alá vele egy éves opcióval. Az átigazolási piacon nagy verekedés folyt szolgáltatásaiért, a tárgyalások során egy másik szlovák klubbal harcoltunk. Marin a Slovan mellett döntött, mivel a legnagyobb célja a szlovák bajnoki cím megszerzése. (…) Az ő minőségét jól ismerjük a szlovák ligából, megfelelő vezető a pályán és az öltözőben is. Csak rajta múlik, hogy az erős konkurenciában kiharcolja a saját helyét a keretben.”

 

mondta Ivan Kmotrík a bejelentéskor.

 

„Örülök, hogy a legsikeresebb szlovák klub részévé váltam. Négy éve játszom Szlovákiában, ezért nagyon jól tudom, hogy milyen klubba érkezem. Volt még egy ajánlatom Szlovákiából és több külföldi is, de a Slovan mellett szólt a klub márkája és az ambíciók. Fel vagyok készülve arra, hogy a csapatban erős a konkurencia, és a keretbe való helyért minden egyes edzésen folyik a harc. Ez számomra egy jó kihívás, hogy erősítsem és segítsem a Slovant a bajnoki cím elérésében. Nagyon vágyom a cím megszerzésére és hiszem, hogy ebben a szezonban megszerezzük”

 

mondta a bemutatkozása során Marin Ljubičić.

 

skslovan.com, Körkép.sk

Nyitókép: skslovan.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!