A Peter Hyballa vezette DAC eddigi leggyengébb teljesítményét nyújtva 3:2-es vereséget szenvedett Pozsonyban a Slovan otthonában.

 

A mérkőzést Sedlák játékvezető is több esetben érdemben befolyásolta a hazaiak javára. Mindhárom hazai találat előtt vitatható bírói döntés született. A DAC ugyan felállt a padlóról, és közel volt az egyenlítéshez, de már nem sikerült.

 

Bayo már a 4. percben vezetést szerezhetett volna, de ajtó-ablak helyzetben a kapusba rúgta a labdát. Pár perccel később ismét Bayot ugratták ki, de emelése a kapufát súrolta.

 

 hirdetes_300x300  
Az első gól, fotó: Körkép.sk/kzs

 

A Slovan a 2.félidő utolsó harmadában tudatosan tördelte a játékot. Végül a DAC a 80. percben áttért a három csatáros játékra. A rendkívül gyengén és enerváltan játszó Pačinda lecserélésével új lendületet kapott a DAC, de későn kezdtek el hajrázni Kalmárék.

 

Az utolsó 10 percben a DAC második gólja után érdemi játék már nem folyt. 2 sárga után Bayot az utolsó öt percre ki is állították.

 

A végjátékban derekasan küzdött a DAC, de egyenlíteni már nem maradt ideje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slovan – DAC 3:2

 

Fortuna Liga, 8. forduló, Disznólegelő, Pozsony, 2018.09.15., 16:45

Játékvezetők: Sedlák – Benko, Bobko

Nézőszám: 3919

Góllövő: 15. Moha, 19., 74. Šporar, ill. 76. Bayo, 80. Herc

Sárga lap: 89. De Kamps, ill. 21. Kalmár, 31. Davis, 82., 89. Bayo

Piros lap: 89. Bayo

DAC: Jedlička – Davis, Huk, Šatka, Koštrna – Vida M. (84. Kone), Herc, Kalmár – Vida K. (60. Divković), Pačinda (72. Tretyakov), Bayo

Slovan: Greif – Rundić (58. Laczkó), Bajrić, Saláta, Apau – De Kamps, Moha, Dražić (92. Hološko), Nono, Čavrić (74. Savičević) – Šporar

 

 

 

 

 

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: körkép.sk/kzs

Megosztás:
Címkék: DAC Főoldal Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!