Szombaton a szlovák másodosztály első és utolsó helyén álló csapatok mérték össze erejüket Komáromban. Ezúttal a komáromiak játékából hiányzott valami, ami végül a vendég kassaiak eredményességét hozta meg.

 

Ebben a szezonban még nem veszített mérkőzést a másodosztályban a KFC Komárom. A mindig tetszetős játékot mutató Olejník-legénység szombaton valahogy nem találta önmagát. Hiányoztak a pontos passzok és beadások, ezt a dekoncentrálságot pedig kihasználták az egy győzelemmel és hét vereséggel sereghajtó kassaiak.

 

A kemény belépők, ütközések és könyöklések csatája volt ez. Habár sok pontatlanság jellemezte a lila-fehérek játékát, így is elég helyzetet sikerült kidolgozniuk, még ha a gólok el is maradtak.

 

 hirdetes_810x300  

Az első félidő találat nélkül ért véget. Olejník edző a szünetet követően Lukáš Duda helyett Roman Maximilián Kollárt küldte fel a pályára. A vezetést Kamil Karaš szerezte meg a vendégeknek az 55. percben. Ezután kissé talán kapkodóvá vált a hazaiak játéka, hiszen rájuk nehezedett az esetleges vereség képének réme.

 

A 66. percben egy pozitív lökést adhatott volna a lila-fehéreknek, hogy Matej Slávik tizenegyest védett. A 76. percben azonban egy akcióból ismét a vendégek tudtak eredményesek lenni, így be is állították a mérkőzés végeredményét.

 

Ahogy azt mondani szokják, nem lehet mindig nyerni, és bár a komáromiakat láthatóan letörte a vereség, még így is a tabella második helyét foglalják el.

 

 

A találkozó után Mészáros András, a hazaiak fiatal tehetsége nyilatkozott a Körkép.sk-nak.

 

Mészáros András a mérkőzés után, fotó: Komjáthy Lóránt

 

A szezonban most először nem sikerült pontot szereznetek. Hogy értékeled a mai meccset?

 

Nehéz most mit mondani. Meg kell tanulnunk olyan meccsen is jól játszani, ahol az ellenfél beáll védekezni és a kontrákra játszik. Fiatalok vagyunk, most fel kell állni ebből a vereségből. Az összes meccs, ahol pontot vesztettünk, ilyen meccs volt. Bártfa, Besztercebánya… Sajnálom hogy elúszott a három pont, de megyünk tovább, Zsolnán pedig szeretnénk javítani.

 

Jozef Olejník vezetőedző szerint megérdemelten győzött az ellenfél.

 

„Reálisan, megérdemelten győzött az ellenfél. (…) Ha értékelnem kell a teljesítményünket, akkor azt kell mondanom, hogy a mai mérkőzés nem az elképzeléseink szerint alakult. Sem az eredmény tekintetében, de főleg teljesítményileg. Úgy gondolom, hogy főleg fejben nem tudtuk kezelni ezt a meccset. Tanulni kell belőle és menni tovább. Hiszem, hogy továbbra is örömet fogunk majd szerezni a hazai szurkolóinknak, akik kijönnek támogatni bennünket”

 

Gólok: 55. Karaš, 76. L. Mihálik
Sárga lapok: E. Mikeš, Popovič – Karaš, Hovančík, Fabini
Játékvezető: Valášek, 1 095 divákov

 

KFC KOMÁROM: Slávik – Popovič, Ondruš, Szikonya (60. Ajrulahu), Šurnovský, Domonkos, E. Mikeš, G. Matič, A. Mészáros (75. Luzin), Nurkovič, L. Duda (46. Kollár). Vezetőedző: Jozef Olejník

 

FC LOKOMOTÍVA KOŠICE: Fabini – Ilinjo, Kolek (41. M. Tóth), Karaš (89. Človečko), Cicman, Zajac, F. Pavúk (86. Novotný), L. Mihálik, Korijkov, Jano, Hovančík. Vezetőedző: Bohumil Andrejko

 

Képgaléria:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Képek: Komjáthy Lóránt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!