Pénteken, november 9-én ebéd után minden komáromit a Városi Stadionba vár a KFC csapata és vezetősége, ahol az év utolsó bajnokijára kerül sor.

 

A komáromiak számára szokatlan időpontválasztásba minden bizonnyal közrejátszik, hogy szombaton az ország rendőreinek a helyhatósági választásokat kell felügyelnie, így pénteken 13:30-kor kezdődik a KFC-Bártfa bajnoki.

 

Idén már találkozott egyszer a két csapat, akkor Bártfán (Bardejov), még a nyári melegben 0:0-ás döntetlent játszottak.

 

 hirdetes_810x300  

Míg a komáromiak szárnyalásba kezdtek, majd októberben belekerültek egy kisebb hullámvölgybe, addig Bártfa tartósan berendezkedett a tabella alsó felében. A „partizánok” több mint két hónap után tudtak nyerni múlt héten Zsolna B-csapata ellen.

 

Hetek óta szűkös kerettel

 

A komáromiak hetek óta kissé szűkös kerettel küszködnek – hol sérültek, hol sérültek és eltiltások miatt. Több hétnyi kihagyás várt először Zemkora, aki alapember a komáromi védelemben, majd Erik Mikeš is megsérült és még a mai találkozón sem léphet pályára.

 

Három kulcsjátékosunk (Domonkos Kristóf, Erik Mikeš, Samuel Antálek) nélkül lépünk pályára. Az akarat és a hit viszi majd előre a fiúkat. Remélhetőleg megkoronázzuk az őszi szereplésünket egy győzelemmel.

 

nyilatkozta a Körkép.sk megkeresésére Cséplő Gyula komáromi csapatvezető.

 

A komáromiak nem titkolt célja tehát, hogy győzelemmel búcsúzzanak az idei évtől és egyúttal három ponttal mondjanak köszönetet népes szurkolótáboruknak.

 

A KFC Komárom a tabella 4. helyén áll, mérlege 9 győzelem, 3 döntetlen, 4 vereség. A Partizán Bártfa 16 forduló után 2-7-7-es mérleggel az utolsó előtti helyet foglalja el.

 

KFC Komárom – Partizán Bardejov BŠK

Kezdés: 13:30

Helyszín: Komáromi Városi Stadion

 

 

reprofoto/futbalnet.sk

 

A mai találkozó után a KFC 2019. március 10-én száll újra harcba a másodosztályban. Ezúttal idegenben, Ligetfalu ellen lépnek majd pályára Olejník edző védencei.

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Komjáthy Lóránt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!