Nyitókép: sport.sk

 

Komoly gondok vannak a nagyszombati Spartak háza táján. Radoslav Látal vezetőedző és Pavel Hoftych vezérigazgató már bejelentették, hogy az év végével elhagyják a klubot, sajtóértesülések szerint pedig Vladimír Poór tulajdonos is befejezi munkáját a klubbal.

 

Szombaton sokkolta a nagyszombati közönséget, hogy a klubban bevezetett takarékossági intézkedések miatt nem játszották le a klub himnuszát, az Il Silenziot, épp csak a bemondót sikerült kihangosítani.

 

 hirdetes_810x300  

A klub utólag kiadott közleménye szerint ennek oka az volt, hogy takarékossági megfontolásokból megszüntették a klub televízióját, a Spartak TV-t, amely például a klubhimnusz lejátszásáért is felelős volt.

 

A Trnavský hlas szerint csak egy nagyképernyős kivetítő maradt üzemben, melyen a mérkőzés alapinformációit mutatták, sem reklámok, sem visszajátszások nem voltak a mérkőzés során.

 

Hétfőn aztán bejelentette távozását Radoslav Látal vezetőedző és Pavel Hoftych vezérigazgató, azzal, hogy mind a ketten az év végéig maradnak.

 

Hoftych többek között azt nehezményezte, hogy a várossal nem sikerül megegyezni a nagyszombati futball jövőjét illetően, valamint hogy Európa Ligás ellenfeleik jobban tisztelték munkájukat, mint a városban élő emberek.

 

Látal döntésében egyértelműen döntő szerep jutott annak a ténynek, hogy Hoftych révén került oda Nagyszombatba, és nem akart hátszél nélkül ott maradni.

 

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, de a pluska.sk-nak Vladimír Poór klubtulajdonos megerősítette, hogy ő is befejezi ténykedését a klubnál.

 

„Igen, megerősíthetem, hogy decemberben befejezem a klubban. Már soha nem lépek be a Spartak stadionjába. Azért döntöttem így, mert nem akarok tovább harcolni azokkal az emberekkel, akiket csak „facebook-os fasisztáknak” hívok és akik semmi mást nem tudnak, csak ártani a nagyszombati focinak”

 

mondta Poór.

 

profutbal.sk, sport.sk, teraz.sk

Megosztás:
Címkék: nagyszombat spartak

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!