Nyitókép: körkép.sk/kzs

 

Négygólos meccsen, a hosszabbítás utolsó percében egyenlített ki a Zsolna. Ezzel bár a DAC továbbra is tartja magát a tabella második helyén, nem sikerült közelebb kerülni az éllovas Slovanhoz.

 

Kiegyenlített játékkal, majdnem egy félidőnyi vezetés után végül döntetlennel és egy ponttal tér haza a DAC Zsolnáról. A hazaiak már rögtön a találkozó elején átvették az irányítást, több veszélyes helyzetet is kialakítva. A vezető gólt mégis Bayo szerezte meg a 40. percben. Ennek ellenére többet volt a labda a hazaiaknál, és még az első félidő vége előtt sikerült is kiegyenlíteniük.

 

A második félidőben érezhetően jobban játszott a DAC, és bár a labda többet volt a zsolnaiaknál, mégsem tudtak érdemben áttörni a csallóköziek védelmén. A Vida Kristopher gólja révén vezetést szerző dunaszerdahelyiek ennek ellenére – vagy ezzel együtt – nem tudták megtartani a már zsebükben érezhető győzelmet, Balaj pedig a 94. percben Škvarka beadásából szerzett góllal kiegyenlített.

 hirdetes_400x285  

 

Zsolna – DAC 2:2 (1:1)

43. Škvarka, 90+4. Balaj ill. 40. Bayo, 54. Vida K.

 

Játékvezetők: Pavlík – Pozor, Jekkel

Nézőszám: 1903

Góllövő: 43. Škvarka, 90+4. Balaj, ill. 40. Bayo, 54. Vida K.

Sárga lap: 47. Fazlagić, 80. Kaša, ill. 19. Bayo, 26. Davis, 63. Kalmár, 85. Divković

DAC: Jedlička – Davis, Kone, Huk,  Šatka – Vida M., Kalmár, Herc, – Divković (85. Koštrna), Vida K. (90+3. Špiriak), Bayo (77. Tretyakov)

Zsolna: Holec – Sluka, Susnjar, Kaša, Anang (86. Tomič) – Škvarka, Fazlagić (74. Jánošík), Káčer – Diaz, Mihalík, Boženík (83. Balaj)

A mérkőzés statisztikája:

Labdatartás: 61% – 39%

Lövések: kapura: 8:9, mellé: 8:4

Szöglet: 7:4

Les: 0:1

 

Bayo gólja utáni gólöröm:

 

 

 

Kezdés

 

Itt a vége…

 

körkép.sk/kzs

 

körkép.sk/kzs

 

körkép.sk/kzs

 

 

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Főoldal

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!