Király Gábor bravúrjai ellenére is 4 góllal kikapott a magyar válogatott Belgiumtól.

 

A belgák már a 10. percben Alderweireld góljával megszerezték a vezetést, ám ezután Bernd Storck csapata egészen az utolsó 15 percig nemcsak bravúrosan védekezett, hanem számtalan helyzetet is kialakított és letámadta az ellenfelet.

 

Kimaradtak a helyzeteink

 

 hirdetes_810x300  

A magyar csapatban benne volt a gól, ám sajnos a szerencse most nem a mi oldalunkon állt. A csapat minden bizonnyal megérezte Kleinheisler hiányát is, akit bár kezdőként jelölt meg Bernd Storck, melegítés közben lesérült, így Pintér került a helyére.

 

A mérkőzés súlyát leginkább talán a magyar védőkön érezhettük meg, akik több pontatlan passzt is adtak, ezzel helyzetekhez juttatva az ellenfelet.

 

Király bravúrt bravúrra halmozott

 

A második félidőben Gerát Elek váltotta, Király pedig tovább folytatta bravúros védését. Több helyzetet is láthattunk Lovrencsicstől, Szalaitól és Pintértől, ám sajnos a gól elmaradt.

 

A 78′ percben a frissen csereként, Lukaku helyére beálló Batshuayi talált be a magyar hálóőr kapujába, majd 2 perccel később Eden Hazard növelte 3-ra a belga gólok számát.

 

Köszönjük

 

Ekkor a magyar csapat jóformán már nem is védekezett, inkább a támadásokra helyezték a hangsúlyt, Bernd Strock felküldte Nikolics Nemanja-t és Böde Dánielt is. A hosszabbításban az i-re a pontot Yannick Carrasco tette fel, és be is állította a végeredményt, Magyarország-Belgium 0:4.

 

A belgák ezzel továbbjutottak a negyeddöntőbe, a magyaroknak pedig végetért az éjszaka. Azonban annyi biztos, hogy akik eddig lebecsülték a magyar csapatot, azok mostantól jobban odafigyelnek majd ránk, mivel bravúros, szép játékkal búcsúzunk a franciaországi Európa-bajnokságtól.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!